Vacature: Betonwerker Cimitec Infra & Milieu

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Drachten
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Ben jij een keiharde werker en wil je graag jouw kennis en ervaring in de betonindustrie uitbreiden? Dan past deze vacature van betonwerker misschien wel bij jou!

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit voorbereidende taken zoals schoonmaken en egaliseren van de ondergrond, het assisteren bij het leggen en het onderhouden van diverse betontoepassingen. Naar mate je meer ervaring opdoet, krijg je meer verantwoordelijkheden.
Met je collega’s zorg je er uiteraard voor dat de werkplek netjes en opgeruimd wordt achtergelaten. 

In de betonbouw is het hard doorwerken, maar dit past goed bij jou omdat je hier je energie in kwijt kunt. Wanneer je werkdag eens wat langer duurt ben je flexibel en blijf je wat langer om door te werken tot het werk af is. Jouw werkgebied voor deze functie is heel Nederland.

Functie-eisen

  • een geldig VCA-certificaat
  • rijbewijs B(E)
  • bij voorkeur een opleiding richting de bouw 
  • ervaring als betonwerker is een pre
  • flexibel inzetbaar

Over het bedrijf

Als betonwerker ga je aan de slag voor Cimitec Infra & Milieu uit Drachten. De oorsprong van dit bedrijf ligt in de grond- weg- en waterbouw, waar ze zich gespecialiseerd hebben in de aanleg en het onderhoud van betontoepassingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vloeistofdichte vloeren en de aanleg van creteprint betonvloeren.

Wat wij bieden

We bieden jou een werkplek waar je jouw kennis over het werken met betontoepassingen de komende jaren flink kunt uitbreiden. Binnen het bedrijf wordt waarde gehecht aan jouw persoonlijke ontwikkeling, professionaliteit en plezier in het werk. Als betonwerker liggen jouw verdiensten tussen de €10,- en €15- bruto per uur. Dit is afhankelijk van jouw werkervaring.
Daarnaast staat er een auto van Cimitec voor je klaar. 

Ben jij de betonwerker die binnenkort bij Cimitec aan de slag gaat? Solliciteer dan gelijk, maar in ieder geval voor vrijdag 26 maart! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Betonwerker'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via