Vacature: Schoonmaker luxe jachten

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Hindeloopen
  • Opleidingsniveau VmboHavoMbo

Over de functie

Poetsen, plezier, schoon, boot! Deze kernwoorden zorgen voor een lach op jouw gezicht. Het is prachtig om weer een super schoon jacht achter te laten bij de haven van Hindeloopen. Je hebt gelijk resultaat en met het team hebben jullie elke dag weer een topdag. Voor een schoonmaakbedrijf zoeken we schoonmakers die komend seizoen bij willen springen op een klus in Hindeloopen. Ben jij nog beschikbaar? Lees dan snel verder.

In de omgeving van Hindeloopen zoeken wij meerdere schoonmakers die willen bijspringen met het schoonmaken van luxe jachten. Je gaat samen met een ploegje aan de slag en jullie zorgen er voor dat de jachten er weer netjes en schoon uit zien. Er zijn jachten met 2 badkamers maar ook met 3 badkamers. Je kunt je voorstellen dat een compleet jacht flink wat tijd kost. Het is daarom geen probleem als jij de volle tijd gebruikt om schoon te maken kwaliteit is bij onze opdrachtgever ontzettend belangrijk. Je hoeft daarom niet in de stress te zitten met tijdsdruk. De dagen dat je schoon gaat maken liggen tussen de maandag en de zaterdag. De planning wordt in overleg met jou gemaakt. Maar je kunt ongeveer tussen de 6-24 uur per week gaan maken! De werktijden liggen tussen 10:00-15:00 uur. Het is ook zeker een optie om samen met je vrienden/familie en kennissen aan het werk te gaan. Er is in ieder geval werk voor komend seizoen maar als het goed bevalt is het zeker mogelijk om ieder jaar terug te keren bij dit super leuke schoonmaakbedrijf!

Functie-eisen

  • beschikbaar tussen 10:00-15:00
  • zelfstandig
  • ervaring met schoonmaakwerk (pre)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een kleine onderneming uit de regio Joure. Ze heeft verschillende projecten in Friesland en is momenteel een groeiende onderneming. Persoonlijk contact staat voorop en er heerst een fijne onbevangen sfeer. Het team bestaat uit ongeveer 10 mensen en stuk voor stuk werken ze met veel plezier en motivatie voor onze opdrachtgever. De eigenaar werkt ook volop mee, als je samen met haar aan het werk bent ga jij zeker een plezierige dag hebben. Werkplezier staat hier namelijk voor op daarnaast doen ze er alles aan om elke klant tevreden maken! Je zult je vanaf dag 1 welkom voelen binnen het schoonmaakteam.

Wat wij bieden

Wij bieden een parttime functie op maandag woensdag, vrijdag en zaterdag. Je krijgt je rooster ruim van te voren dus je weet precies waar je aan toe bent. Het is dus prima te combineren met een andere baan! Het betreft een tijdelijk dienstverband voor het komende seizoen. Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf en zal tussen € 11,- en € 12,- bruto per uur zijn. Er wordt een reiskostenvergoeding betaald van 0,19 per km waarbij de eerste 10 km voor eigen rekening komen.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Hindeloopen? Solliciteer dan voor 28 februari. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via