Vacature: Timmerman

  • Salaris Tussen € 14,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Noardburgum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij die timmerman met twee gouden handen en een vriendelijke houding richting klanten en collega's?  Heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en je weet van aanpakken? Denk je bij het lezen van deze vacature: "dit is mij op het lijf geschreven"? Dan ben jij de timmerman die wij zoeken!

De werkzaamheden als allround timmerman zijn zeer variërend. Zonder moeite lees je bouwtekeningen om het timmerwerk goed voor te bereiden. Met behulp van professioneel gereedschap zaag je balken en planken op maat. Als een echte vakman weet je nauwkeurig naden en aansluitingen weg te werken. Ook het verrichten van onderhoud bij bijvoorbeeld lekkage is voor jou een fluitje van een cent. Kortom, geen dag is hetzelfde! Omdat je geregeld op daken en ladders staat is het belangrijk dat je geen last hebt van hoogtevrees. Wij zoeken verder iemand die naast vakmanschap over een goede dosis klantgerichtheid beschikt. Als vakman ben je ook direct het visitekaartje van het bedrijf.

Functie-eisen

  • werkervaring als timmerman
  • geldig VCA-certificaat
  • rijbewijs B(E) en eigen vervoer

Over het bedrijf

Voor een bouwbedrijf in de buurt van Veenwouden zoeken wij per direct een allround timmerman. Het bedrijf is vooral actief in de drie noordelijke provincies en richt zich op zowel nieuwbouw als renovatiebouw.

Wat wij bieden

We bieden jou een functie van allround timmerman waarin je fulltime aan het werk kunt. Jouw salaris is conform het bouw cao en ligt hierbij tussen € 14,- en € 17,- bruto per uur. Wanneer de werkzaamheden van beide kanten goed bevallen behoort een contract bij de opdrachtgever tot de mogelijkheden. Ben jij de allround timmerman waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 28 februari aanstaande. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden via het telefoonnummer 0511 72 60 00.

Deel deze vacature via