Vacature: Medewerker melkveehouderij 2 x 11-melkstal

  • Salaris Tussen € 8,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 15 uur
  • Standplaats Aduard
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Kalverhokken schonen en opstrooien, vee opschuiven en melken. Zo maar een paar werkzaamheden die jij bij jouw functie als medewerker melkveehouderij horen.

Twee middagen per week help jij als medewerker melkveehouderij onze opdrachtgever met diverse werkzaamheden op zijn melkveebedrijf. Vanaf 13.00 uur sta jij in je overall en laarzen klaar om aan het werk te gaan. Zelfstandig of samen met onze opdrachtgever maak je kalverhokken schoon en voorzie je deze van schoon strooisel, verhuis je vee naar een ander gedeelte van de stal of maak je bijvoorbeeld de voergang schoon. Heb je ervaring met klauwverzorging, dan kan ook dit één van jouw werkzaamheden worden. Aan het einde van de middag stap je de melkput in en melk je ongeveer 140 koeien in een 2 keer 11 melkstal. Aan het einde van de werkdag maak je melkput schoon en rijd je tussen 19.00 en 19.30 uur met een voldaan gevoel naar huis.

Indien nodig ben je bereid om in drukkere periodes te helpen met zowel melken als landwerk (kunstmest strooien, maaien, schudden, harken) en het dichten van kuilbulten.

Functie-eisen

  • relevante werkervaring binnen de melkveehouderij
  • flexibel inzetbaar
  • rijbewijs en eigen vervoer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever betreft een modern familiebedrijf vlak boven de stad Groningen waar met veel passie voor het vee wordt gezorgd.

Wat wij bieden

Het betreft een parttime functie van circa 12 uur per week waarbij de betreffende middagen in overleg zullen worden vastgesteld. Binnen de melkveehouderij is de cao productiegerichte dierhouderij van toepassing. Op basis van deze cao wordt onder andere jouw bruto uurloon vastgesteld en zal tussen € 8,- en € 13,- per uur liggen. Voordat je als medewerker melkveehouderij aan de slag gaat, ontvang je van ons een paar veiligheidslaarzen, overall en een paar t-shirts.

Ben jij de medewerker melkveehouderij die wij voor onze opdrachtgever zoeken? Solliciteer dan voor 2 maart aanstaande. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via