Vacature: Assistent elektromonteur

  • Salaris €12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Nieuw-Buinen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ga of heb jij onlangs een opleiding afgerond richting de elektrotechniek dan kan deze vacature wellicht interessant zijn voor jou. We zijn op zoek naar een assistent elektromonteur die zijn/haar eerste stappen wil zetten in een baan in de elektrotechniek.

In verband met toenemende drukte bij onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar starters in de elektrotechniek. Je krijgt nu de kans om je opleiding in de praktijk uit te voeren. Tijdens je stage heb je ervaring opgedaan in de elektrotechniek. Wellicht weet je nu al welke richting je in de elektrotechniek op wil. Werk jij graag met kabels en wandcontactdozen of gaat je voorkeur meer uit naar brandmeldinstallaties? Ook monteurs zonnepanelen worden veel gevraagd. Wellicht wil je hier in verder? Samen met jou kijken we graag welke opdrachtgever het beste bij jouw kwaliteiten en wensen past. Bij Abiant hebben we diverse opdrachtgevers die staan te popelen om met jou in gesprek te gaan.

Functie-eisen

  • een (bijna) afgeronde opleiding richting elektrotechniek
  • VCA-certificaat of bereid deze te halen
  • rijbewijs B heeft de voorkeur

Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers zijn gevestigd in en rond Stadskanaal. Het zijn allemaal gerenomeerde bedrijven waar veiligheid, kennis en kunde voorop staat. De cultuur binnen de bedrijven is informeel en staat collegialiteit hoog in het vaandel.

Wat wij bieden

We bieden jou de kans om aan de slag te gaan als elektromonteur in je eigen regio. Naar gelang je interesse en capaciteiten zoeken we voor jou de meest geschikte werkplek. Een assistent elektromonteur verdient gemiddeld een bruto-uurloon tussen € 12,33 en € 12,91 per uur op basis van een 40-urige werkweek. Over je bruto-uurloon ontvang je nog een ATV-toeslag van 5%. Je bouwt bij ons vakantiedagen en vakantiegeld op. Daarnaast ontvang je van ons of de opdrachtgever werkschoenen en werkkleding.

Deel deze vacature via