Vacature: Rietdekker

  • Salaris Tussen € 16,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Geen hoogtevrees en werk je graag op verschillende plekken? Dan is de functie als Rietdekker wellicht iets voor jou!

Als ervaren rietdekker maak jij Friesland nóg een stukje mooier door het leggen van mooie rieten daken. Dit begint natuurlijk eerst met het leggen van rietlatten om vervolgens de kap te bedekken met riet. Ook houd jij je bezig met het renoveren van bestaande rieten daken door onder andere het oude riet te vervangen met nieuw riet. Voor jou is elke klus een mooie uitdaging en ben je allround inzetbaar. Van het opbouwen van steigers tot het verzorgen van de aanvoer van de juiste materialen, niets is jou te gek!

Functie-eisen

  • in het bezit van rijbewijs B en vervoer
  • zelfstandig kunnen werken
  • aantoonbare ervaring als rietdekker
  • in het bezit van een VCA-certificaat of bereid een cursus via Abiant te volgen
  • fulltime inzetbaar

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het aanleggen van rietendaken. Zij staan voor kwaliteit en professionaliteit. Met de juiste kennis, ervaring en passie, zorgen zij ervoor dat klanten kunnen genieten van de beste en mooiste rieten daken. Ze houden zich voornamelijk bezig met nieuwe rieten daken, vervanging en onderhoud en reparatie bij particulieren, aannemers, projectontwikkelaars en overheidsinstellingen.

Wat wij bieden

Je gaat aan het werk voor een Rietdekkersbedrijf in de omgeving van Surhuisterveen. Vanwege aanhoudende drukte zijn ze op korte termijn op zoek naar een ervaren rietdekker die voor langere tijd voor het bedrijf aan het werk wil. Het betreft een fulltime functie en je komt te werken in een team waar een gemoedelijke werksfeer heerst. Het bruto uurloon loon wordt bepaald op basis van de kennis en ervaring die je mee brengt en ligt rond de €16,47 exclusief € 0,78 ATV vergoeding per uur. Je ontvangt een vergoeding van € 0,19 per kilometer en je wordt voorzien van werkkleding en werkschoenen.

Ben jij de Rietdekker die onze opdrachtgever zoekt? Dan zien wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 5 maart 2021 tegemoet! Heb je nog vragen over deze vacature? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via