Vacature: Allround medewerker akkerbouw regio Bedum

  • Salaris Tussen € 14,- en € 18,-
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Heb je affiniteit met de akkerbouw en wil je de aardappelplant zien groeien? Voor een akkerbouwbedrijf uit de omgeving van Bedum zijn wij op zoek naar een allround akkerbouwmedewerker. Zie jij jezelf hier werken, dan is dit jouw kans om voor langere tijd aan het werk te gaan!

Op dit akkerbouwbedrijf in de omgeving Bedum wordt gedurende het hele jaar pootgoed geteeld. Als allround medewerker akkerbouw bestaan jouw werkzaamheden uit verscheidene taken op dit akkerbouwbedrijf. Denk daarbij aan: het selecteren, sorteren en opzakken van aardappelen. Ook stap je zo nu en dan op de trekker met GPS-systeem voor het ruggen frezen, aardappelen poten, rooien en kieperen.

Functie-eisen

  • aantoonbare ervaring in de akkerbouw
  • rijbewijs T

Over het bedrijf

Het akkerbouwbedrijf waar je gaat werken is gevestigd in de regio Bedum. Er wordt een grondgebied met een oppervlakte van 90 hectare beheerd. Hiervan is ongeveer 35-40 hectare in gebruik voor de teelt van pootaardappelen. Daarnaast worden er bieten, uien en tarwe verbouwd.

Wat wij bieden

We bieden jou als allround akkerbouwmedewerker een fulltime dienstverband (40 uur per week). Deze uren worden verdeeld over vijf werkdagen per week. Je krijgt als akkerbouwmedewerker de kans om voor langere tijd aan het werk te gaan met mogelijkheid tot een vast dienstverband op termijn. Het salaris ligt tussen € 14,- en € 18,- bruto per uur.

Word jij onze nieuwe agrarisch medewerker akkerbouw? Solliciteer voor 5 maart 2021! Voor vragen of voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via