Vacature: Waterbouwer

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Sneek
  • Opleidingsniveau VmboMavoMbo

Over de functie

Voor een allround opdrachtgever in de GWW zijn wij op zoek naar een waterbouwer! Vind jij het geen probleem om in de kou gewoon door te bikkelen? Dan zijn wij zeker op zoek naar jou! Wij zijn namelijk in de omgeving van Sneek op zoek naar een leergierige waterbouwer die zich verder wil ontwikkelen in de grond en waterwerken. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Als waterbouwer wordt je ingezet op verschillende GWW projecten in Friesland. De huidige projecten zijn voornamelijk in Drachten dus mocht je niet in de buurt van Sneek wonen is dat voor dit bedrijf geen enkel probleem.  Als waterbouwer ga je aan de slag met het plaatsen van beschoeiingen, bruggen, damwanden, steigers en daarnaast zorg je ervoor dat de machinist zo efficiënt mogelijk kan werken. Je komt te werken in een enthousiast team met vakkrachten. Je geniet er van om in de buitenlucht te werken en je maakt er samen met je collega's iedere dag weer een top dag van! Onze opdrachtgever staat ook open voor een leerling dus mocht jij denken dat wil ik leren, dan komen we graag in contact!

Functie-eisen

  • rijbewijs B
  • VCA-certificaat (of bereid te halen)
  • ervaring in de waterbouw (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf wat zich vroeger voornamelijk bezig hield met loonwerk. De familie bleef zich ontwikkelen en begonnen langzaamaan met het uitvoeren van werkzaamheden in de weg- en waterbouw, dit bleek helemaal hun ding te zijn en zo werd het loonwerk op een gegeven moment aan de kant gezet. Momenteel is het bedrijf zo groeiende dat ze weer op zoek zijn naar enthousiaste (leerling) waterbouwer ter uitbreiding van het huidige team. Momenteel werken er ongeveer 25 medewerkers binnen het bedrijf, wie weet ben jij de 26ste!

Wat wij bieden

Je kan per direct fulltime aan de slag.  Er is werk voor onbepaalde tijd en je kunt dus op korte termijn al starten. De werktijden liggen tussen 07:00 uur en 17:00 uur, afhankelijk van waar je aan het werk bent en hoe lang de klus duurt. Het salaris ligt tussen €11,- en €14,- bruto per uur conform de LEO cao, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Begin jij liever vandaag als morgen en wil jij via Abiant aan de slag bij deze leuke opdrachtgever? Dan zien wij graag je sollicitatie uiterlijk 5 maart tegemoet!  Heb je nog vragen over de vacature 'Waterbouwer'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via