Vacature: Mechanisch operator

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 36 uur
  • Standplaats Eemshaven
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Wil jij graag de kans om je (verder) te ontwikkelen als mechanisch operator? En wil jij voor langere tijd aan de slag bij een toonaangevend bedrijf in de GWW- en bouwsector? Kom dan werken als mechanisch operator in de Eemshaven!

Als mechanisch operator ben jij in de Eemshaven verantwoordelijk voor het bedienen en controleren van de thermische reinigingsinstallatie. Ook behoren schoonmaakwerkzaamheden tot een groot deel van je werkzaamheden. In de thermische reiniger wordt verontreinigde grond tot zeer hoge temperaturen verhit. Het eindproduct kan worden gebruikt als gereinigde grond of als bouwstof in asfalt of beton. Je werkt samen met 3 collega procesoperators. Als een hecht team is het jullie taak de machine te bedienen en (kleine) storingen te melden en te verhelpen. Verder verricht je onderhoud, kleine reparaties en help je met schoonwerkzaamheden.

Functie-eisen

  •  technisch inzicht
  •  je kunt en wilt volgens een 5-ploegenrooster werken
  •  in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer

Over het bedrijf

De functie van mechanisch operator is vrijgekomen bij een groot bedrijf dat actief is in de grond-, weg-, water- en betonbouw. Zij leveren bouwstoffen en richten zij zich daarnaast op het duurzaam hergebruiken van afvalstoffen. Dit doen ze onder andere doormiddel van grondreiniging. Het bedrijf heeft verschillende vestigingen in Nederland, maar in deze rol als operator ga jij aan het werk in de Eemshaven.

Wat wij bieden

Een fulltime functie in 5-ploegen. Een baan voor langere tijd met volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen als operator. Het uurloon is afhankelijk van je ervaring en opleidingsachtergrond, maar ligt ergens tussen de €11,- en €14,-, exclusief een ploegentoeslag van 27,5%. Ook ontvang je reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer, vanaf 10 kilometer enkele reis en met een maximum van 40 km per dag.

Bezit jij de skills om als aankomend mechanisch operator te gaan werken in de Eemshaven? Solliciteer dan gelijk! Solliciteren kan tot en met 19 februari. Mocht je vragen hebben of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 2222.

Deel deze vacature via