Vacature: Monteur dak- en gevelbeplating

  • Salaris Tussen € 1794,- en € 2378,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij de juiste werkhouding en ben je bereid je handen uit de mouwen te steken? Wil jij als monteur aan de slag om de panden te voorzien van dak- en gevelplating. Dan komen we graag met jou in contact!

Als monteur dak- en gevelbeplating werk je in de buitendienst aan gevarieerde projecten voornamelijk in Noord-Nederland. Je gaat aan de slag om nieuwe beplating aan te brengen op daken en aan gevels. Tevens ga je aan de slag om de beplating te vervangen die door brand en/of storm is beschadigd. Ben je nog geen ervaren monteur maar heb je wel de juiste aanpakkersmentaliteit en ben je leergierig dan gaat de opdrachtgever jou de fijne kneepjes van het vak leren. Nadat jij je werkzaamheden hebt uitgevoerd zie je dat het pand weer een mooie uitstraling heeft.

Functie-eisen

  • geen hoogtevrees
  • affiniteit met de techniek
  • gemotiveerd
  • B rijbewijs en eigen vervoer bij voorkeur
  • VCA-certificaat of bereid deze te halen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever werkt aan unieke projecten voor verschillende opdrachtgevers. Het team bestaat uit ongeveer 50 hardwerkende en gezellige collega's. Iedereen werkt met passie voor dit bedrijf. Samen met de bouwpartners bedenken zij een concept dat volledig aansluit bij de wensen van de opdrachtgever. Het bedrijf werkt met trots aan projecten op het gebied van de utiliteit- en woningbouw, industrie en datacenters.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een goed salaris conform cao Metaal & Techniek. De hoogte van je bruto-maandsalaris op basis van een 40-urige werkweek is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en zal liggen tussen € 1.794,-- en € 2.378,--. Er is ruimte voor eigen inbreng en er zijn mogelijkheden (aanvullende) scholingen te volgen. Voor aanvang van je werkzaamheden krijg je van de opdrachtgever een kledingpakket.  

Heeft deze vacature je interesse gewekt en wil jij binnenkort aan de slag als monteur dak- en gevelbeplating, vergeet dan niet vandaag nog te solliciteren. Het kan zijn dat je nog wat meer informatie wilt over deze vacature. Neem dan gerust contact op met de vestiging Abiant Stadskanaal. De medewerkers staan je graag te woord; je kunt ze bereiken op het telefoonnummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via