Vacature: Allround dakdekker Bedum

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij geen hoogtevrees? Werk je graag in de buitenlucht en ben je een harde werker die zelfstandig kan werken? Dan is deze vacature als dakdekker bitumen dé ideale stap hogerop!

Als dakdekker monteer, onderhoud en repareer je daken in de regio Groningen, Friesland en Drenthe. Het vervangen en aanleggen van dakbedekking behoort tot je dagelijkse taken. Elk dak is anders en dit vergt kennis van de dakconstructie en de dakbedekking. Vanuit je werkervaring kan je goed dakleer branden, isolatie leggen en lood en zink bewerken. Uiteraard heb jij geen last van hoogtevrees, omdat je voornamelijk op hellende en platte daken werkt. Je werkt zowel bij particulieren als op grote projecten en je hebt te maken met verschillende mensen uit diverse bouwdisciplines.

Functie-eisen

  • VCA-certificaat
  • werkervaring als dakdekker 
  • rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een dakdekkersbedrijf dat gespecialiseerd is in bitumineuze-, kunststof-, zinken-, en EPDM-dakbedekking. Het gaat hierbij om dakbedekking van daken die geen dakpannen hebben. Het dakdekkersbedrijf monteert, onderhoudt en repareert daken in Groningen, Friesland en Drenthe en verricht haar werkzaamheden ook in andere delen van het land. Jouw collega's beschikken over ruime ervaring aan werkzaamheden aan daken en zijn specialist in dakonderhoud en dakreparatie.

Wat wij bieden

Je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao BIKUDAK en ligt tussen € 12,- en € 15,- bruto per uur afhankelijk van jouw ervaring. Als dakdekker ga je fulltime aan de slag.

Ben jij de dakdekker die wij zoeken? Solliciteer dan voor 7 mei 2021. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via