Vacature: Schoonmaker parttime

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 7 uur
  • Standplaats Emmeloord
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wanneer jij, als schoonmaker, om 18:25 uur de deur achter je dicht trekt dan durven de medewerkers weer met een gerust hart aan de slag te gaan. Jij weet van aanpakken en binnen een mum van tijd heb jij samen met je collega alles weer aan opgeruimd!  Zie jij het zitten om elke middag de boel aan kant te maken in Emmeloord? Lees dan snel verder en wie weet start jij volgende week al!

Als schoonmaker bestaan jouw werkzaamheden voornamelijk uit het stoffen, moppen, stofzuigen en het reinigen van bureaus, kamers en sanitair. Het bedrijf wordt dagelijks druk bezocht en het is daarom belangrijk dat alles goed schoon is. Snelheid is hierbij belangrijk maar kwaliteit is hierbij het allerbelangrijkste. Jouw werkdagen worden de maandag, woensdag en vrijdagmiddag van 16:00 uur tot 18:25 uur. Je werkt altijd samen met een collega en samen klaren jullie de klus. In totaal zijn er 2 teams aan de slag binnen het bedrijf. Bij ziekte en vakanties spring je extra bij. Je komt te werken in een hecht team van 4 schoonmakers die voor elkaar door het vuur gaan!

Functie-eisen

  • werkervaring in de schoonmaak
  • beschikbaar op maandag, woensdag en vrijdag.
  • beschikbaar vanaf 15 februari (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groot schoonmaakbedrijf wat veelal opdrachten heeft in het noorden van Nederland. Ze vinden het belangrijk dat de schoonmaakploeg een belangrijk onderdeel is van het desbetreffende bedrijf. Daarom maken schoonmakers uit het team van onze opdrachtgever veelal onder kantoortijd schoon. Ze hebben inmiddels een aantal jaren ervaring en ze gaan vol passie aan de slag! Met enthousiast team naar een schitterend resultaat.

Wat wij bieden

Je gaat maandag, woensdag en vrijdag aan de slag van 16:00 uur tot 18:25 uur. Het aantal uren per week is circa 6,5 uur. Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassers bedrijf en zal tussen de € 11,- en € 12,- bruto per uur zijn. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Emmeloord, omdat de reiskosten in de schoonmaak cao niet vergoed worden! Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Emmeloord? Solliciteer dan voor 11 maart. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker parttime'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via