Vacature: Werkvoorbereider groen

  • Salaris Tussen € 14,- en € 21,-
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij ervaring als werkvoorbereider/calculator en voel jij je helemaal thuis in de groene sector? Lees dan snel wat deze vacature inhoudt en misschien kun jij binnenkort al starten!

Als werkvoorbereider werk jij nauw samen met projectleiders, uitvoerders en de afdeling administratie. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het calculeren en opmaken van offertes op basis van bestekken, offertes voor klanten maken, het bestellen en inkopen van materialen. Je draagt projecten over aan de uitvoering en verleent aanwijzingen en instructies aan de werkvloer.

Functie-eisen

  • mbo/hbo- werk- en denkniveau
  • VCA
  • aantoonbare werkervaring als werkvoorbereider, calculator en met RAW-systematiek

Over het bedrijf


Onze opdrachtgever is een middelgroot groenvoorzieningsbedrijf dat al tientallen jaren actief is in de regio. Zij werken voor zowel bedrijven als voor de overheid en particulieren. Zij bieden klanten een volledige dienstverlening, bestaande uit: ontwikkeling, aanleg en onderhoud van cultuur- en civieltechnische werken en groenvoorzieningsprojecten.  

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime baan aan voor langere termijn. Het salaris is conform cao hoveniers en ligt tussen de € 14,- en € 21,- bruto per uur.

Ben jij de werkvoorbereider groen waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 18 maart. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature ‘werkvoorbereider’? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

 

Deel deze vacature via