Vacature: Allround timmerman

  • Salaris Tussen € 14,- en € 19,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Uithuizen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij ervaring als timmerman en ben je op zoek naar een nieuwe werkplek waar jij jezelf kunt ontwikkelen? Dan hebben wij de baan voor jou als allround timmerman.

Samen met een team vaklieden werk je aan de meest uiteenlopende projecten. Het kan gaan om utiliteitsbouw, renovatie-, verbouw- en onderhoudswerkzaamheden. Maar ook voor nieuwbouwprojecten kun je worden ingezet. Je gaat met klanten om tafel over hun wensen en werkt samen met je collega's hiervoor een plan uit. Ook houdt je ze op de hoogte van de voortgang lopende projecten. 

Functie-eisen

> ervaring als timmerman 1 of timmerman 2
> VCA-certificaat
> rijbewijs en eigen vervoer 

Over het bedrijf

Het bouwbedrijf is gevestigd in het Noorden van de provincie. Je werkgebied kan over de hele provincie Groningen zijn. Zij zijn een allround bouwbedrijf met eigen timmerwerkplaats en wagen- en machinepark. 

Wat wij bieden

Wij bieden een fulltime baan als allround timmerman voor langere tijd. Bij wederzijds goed bevallen bestaat de kans op een vast contract op termijn. Verder krijg je een prima salaris gebaseerd op jouw ervaring en opleidingsachtergrond conform bouw cao.

Dus heb jij zin om als allround timmerman aan de weg te timmeren? Solliciteer dan nu! Solliciteren kan tot en met 15 maart. Heb je vragen of wil je meer weten, bel dan gerust met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via