Vacature: Leerling blokkenlijmer

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Harkema
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Het zetten van de basis! Dat is wat je als blokkenlijmer doet! Ben jij een flinke aanpakker en wil je graag werken in de bouw? Dan is dit dé vacature voor jou!

Wegens aanhoudende drukte zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een (leerling) lijmer van kalkzandsteenblokken. Als blokkenlijmer ga je samen met een ervaren collega aan het werk op de bouw. Jullie zorgen er voor dat de basis van het gebouw er te staan komt. Met behulp van een Warrybok (een op afstand bestuurbare elementen stapelaar) verplaats je de kalkzandsteenblokken en zorg je er voor dat ze op aanwijzing van je collega op de juiste plek worden gezet. Hiervoor tref je eerst een goede voorbereiding door lijm aan te maken en zorg te dragen voor een opgeruimde werkomgeving. Wanneer je deze taken goed uit kunt voeren krijg je er extra taken bij. Op den duur zorg jij er voor dat de kim waterpas wordt gesteld.

Functie-eisen

  • bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer óf je kunt zelfstandig in de regio van Surhuisterveen komen
  • VCA-certificaat of bereid deze te behalen
  • je weet wat het werken in de bouwsector inhoudt

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een klein bedrijf in de omgeving van Surhuisterveen, het bedrijf is  werkzaam  voor vaste aannemers. Er heerst een gemoedelijke werksfeer en ze geven jou graag de kans om het vak te leren. Samen met je collega zetten jullie de schouders er onder om goede resultaten te behalen en de klus te klaren!

Wat wij bieden

Het betreft een baan voor langere tijd en de intentie is om jou fulltime aan de slag te laten gaan als blokkenlijmer. Je werkdagen zijn van 7.00 uur tot 16.00 uur van maandag tot en met vrijdag. Het uurloon is op basis van de cao Bouw en Infra. Als je 21 jaar en ouder bent betreft het bruto uurloon tussen de € 10,85 en € 14,32 en wordt onder andere bepaald op basis van de kennis en ervaring die je meebrengt. Over de normale uren ontvang je een atv vergoeding van 7,87 % boven op je normale uurloon. Bij gebruik van eigen vervoer ontvang je € 0,19 per kilometer. Abiant zorgt er voor dat je beschikt over de juiste PBM’s en werkkleding. Wil jij graag op korte termijn als blokkenlijmer aan het werk? Dan zien wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 14 maart tegemoet. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen voor meer informatie! Je kunt bellen naar telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via