Vacature: Schoonmaker Lemmer

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 16 uur
  • Standplaats Lemmer
  • Opleidingsniveau OngeschooldMbo

Over de functie

Als jij vertrekt ziet het kantoorpand er spik en span uit! Ben jij de ervaren schoonmaker die voor langere tijd als schoonmaker aan de gang wil? Voor onze opdrachtgever in Lemmer zoeken wij een gedreven schoonmaker die op korte termijn al kan starten.

Wij zijn op zoek naar een schoonmaker die in eerste instantie 1 pand in Lemmer wil schoonmaken. Op termijn kan hier ook nog een pand in Joure bij komen. Onze opdrachtgever vindt het belangrijk dat je in het bezit bent van een B rijbewijs + eigen vervoer zodat je makkelijk kunt schakelen tussen de beide gebouwen. Op termijn gaat het om ongeveer 16 uur in de week, echter in eerste instantie gaat het om 2 ochtenden in Lemmer. Als schoonmaker bestaan jouw werkzaamheden uit stofzuigen, het schoonmaken van bureaus en het reinigen van sanitair. Het gaat om een grote ruimte waar ook de werkplaats even goed onderhanden genomen moet worden. De nadruk ligt echter wel op het kantoor.  Kwaliteit is hierbij super belangrijk. Je krijgt ruim de tijd om er voor te zorgen dat het kantoorpand er weer perfect uitziet! Dus mocht je een keer een uurtje langer nodig hebben, dan is dat geen enkel probleem. Het is van belang dat je zelfstandig kunt werken en dat je het geen probleem vindt om alleen in het gebouw aan het werk te zijn.

Functie-eisen

  • werkervaring in de schoonmaak
  • 2 dagen in de week beschikbaar
  • B rijbewijs + eigen vervoer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote speler in de technische markt. Langdurige relaties zijn belangrijk voor onze opdrachtgever zowel richting klanten als richting medewerkers. Ze zijn daarom echt op zoek naar iemand die zich voor langere tijd met het bedrijf wil verbinden. Er werken ongeveer 20 medewerkers op beide vestigingen. Er hangt een leuke, fijne sfeer. Je wordt deel van een leuk enthousiast team.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een parttime baan van 8-16 uur in de week. Bij goed bevallen van beide kanten betreft het een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassers bedrijf en zal tussen € 11,- en € 12,- bruto per uur zijn. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Lemmer/Joure zodat je snel ter plaatse bent. Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Lemmer? Solliciteer dan uiterlijk voor 18 maart. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via