Vacature: Bouwplaatsmedewerker Apeldoorn

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Apeldoorn
  • Opleidingsniveau VmboMavoMbo

Over de functie

Spring jij graag bij op een nieuwbouwproject en vind jij het fijn om als manusje van alles aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! In de omgeving van Apeldoorn zoeken wij per aanstaande maandag een bouwplaatsmedewerker die van aanpakken weet!

Als bouwplaatsmedewerker ondersteun je de vaklieden op de bouw. Zo ben je het ene moment aan het monteren en het andere moment zorg je dat de materialen op de juiste plek liggen! Je bent onmisbaar en je ziet het werk liggen. Het is dus een leuke functie met veel afwisseling. Je kunt aanstaande maandag al starten en bij goed bevallen is het werk voor langere tijd. Het is zeker mogelijk enkele weken aan de slag te gaan in Apeldoorn. Ervaring is niet perse nodig. Het is wel belangrijk dat je in het bezit bent van een VCA-certificaat. Kortom: jij staat in de startblokken om de handen uit de mouwen te steken!

Functie-eisen

  • VCA-certificaat
  • eigen vervoer(bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een tussenpartij die aan het werk is door heel Nederland. Momenteel zijn ze aan het werk in Apeldoorn. Bij goed bevallen is het mogelijk om meerdere klussen voor onze opdrachtgever uit te gaan voeren op andere locaties. Ze zitten voornamelijk in de nieuwbouw, renovatie en verhuur. Het bedrijf is heel divers en de medewerkers zijn van alle markten thuis en weten van aanpakken. En werken ongeveer 20 medewerkers voor dit bedrijf!

Wat wij bieden

Het salaris voor deze functie is conform Bouw cao en bedraagt tussen de €12,- en €15,- bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Is het werk van bouwplaatsmedewerker jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan voor 18 maart. Heb je nog vragen over de vacature 'bouwplaatsmedewerker '? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via