Vacature: Chauffeur mestdistributie

  • Salaris Tussen € 14,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een baan voor langere tijd als chauffeur mestdistributie? Dat komt dan heel goed uit! Wij zijn namelijk op zoek naar een ervaren chauffeur met ervaring in de agrarische sector. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder.

In verband met het vertrek van een medewerker is onze opdrachtgever op zoek naar een chauffeur met ervaring in de agrarische sector. Je werktijden zijn van 07.00 uur tot 16.00 uur. Als chauffeur ben jij verantwoordelijk voor het transport van mest naar diverse distributie/verwerkingslocaties. We zoeken iemand die gemotiveerd, nuchter en collegiaal is. Bovendien is het belangrijk dat je per 1 maar beschikbaar bent.

Functie-eisen

  • ervaring met tanktransport
  • rijbewijs CE
  • affiniteit met de agrarische sector

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een grondverzetbedrijf in de directe omgeving van Stadskanaal. Een informeel bedrijf met 4 medewerkers. Alle medewerkers zijn ervaren vakmensen. Door hun kennis weten ze wat er van verwacht wordt. Het grondverzetbedrijf heeft een brede klantenkring.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan binnen een leuk team. Het salaris ligt tussen € 14,22 en € 17,14 bruto per uur. De hoogte van jouw salaris hangt af van je ervaring en je leeftijd. Bij goed functioneren betreft het een functie voor langere tijd. 

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag werken als chauffeur mestdistributie? Reageer dan voor 1 maart. Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature dan kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Stadskanaal via 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via