Vacature: Keukenmonteur

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Zie jij jezelf al keukens monteren in het hele land? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Als keukenmonteur vertrek je vanuit Heerenveen en is het elke dag weer een verassing waar je aan het werk gaat. Wordt jij hier enthousiast van? Lees dan snel verder en wie weet ga jij binnenkort aan de slag als keukenmonteur in Heerenveen.

Als keukenmonteur ga jij aan de slag met het monteren van keukens bij de klanten thuis. Je bent daarom ook de gene met wie de klant snel schakelt als er problemen zijn en jij zorgt er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Je werk al grotendeels bestaan uit het monteren van keuken maar het is ook mogelijk dat je nog bij springt bij werkzaamheden die op dat moment op je pad komen hierbij kan je denken aan het monteren van kranen, keukenonderdelen en bijvoorbeeld kasten. Het is voor jou geen enkel probleem om zelfstandig op pad te zijn. Je ziet het werk en klaart de klus. Als de keuken geplaats is check je nog even bij de klant of ze voor de volle 100 % tevreden zijn! Als zij dat zijn dan is jouw dag in ieder geval een top dag! 

Functie-eisen

  • ervaring met het monteren van keukens (bij voorkeur)
  • VCA-certificaat (bereid om te halen)
  • B rijbewijs

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een jong en dynamisch bedrijf die zich vooral richten op de zakelijke en particuliere markt. Het werkgebied betreft voornamelijk Noord-Nederland met af en toe een uitschieter naar het midden van het land. De keukens zijn van diverse merken en er wordt voor elke klant een passende keuken gezocht! Mar er wordt ook meegewerkt aan grote projecten waarbij tientallen keukens op het juiste moment moeten worden geplaatst conform planning. Er werken ongeveer 20 medewerkers binnen het bedrijf die er met zijn alles voor de volle 200% voor gaan! Je wordt deel van een groep hechte collega's die perfect op elkaar ingespeeld zijn.

Wat wij bieden

Je kan per direct fulltime aan de slag. Wanneer het dienstverband van beide kanten goed bevalt, behoort onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Abiant biedt jou een salaris conform de cao Meubelindustrie & Meubileringsbedrijven dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen €13,- en €16,- bruto per uur zijn.

Zie jij je zelf al als keukenmonteur op pad gaan? Solliciteer dan voor 19 maart. Heb je nog vragen over de vacature 'Monteur kozijnen'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via