Vacature: Bouwplaatsmedewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Lemmer
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie


Zoek jij een uitdagende afwisselende baan in de bouw? Dan ben je hier op het juiste adres. Voor en opdrachtgever uit Lemmer zijn wij op zoek naar een enthousiaste bouwplaatsmedewerker. Zie jij zelf al aan het werk in de bouw? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als bouwplaatsmedewerker heb je een afwisselende functie. Je werkt op de bouw en je vervoert de materialen die nodig zijn op de bouw. Je bent een belangrijke speler in het team, want zonder jou komen de materialen immers niet op de bouwplaats aan! Als het project klaar is rijd jij vervolgens de vrachtwagen weer naar huis. Mocht het project nog niet klaar zijn rijd je met de bedrijfsbus weer terug naar Lemmer en ga je de volgende dag ook in de bedrijfsbus naar het project. Vanwege toenemende drukte zijn ze per direct op zoek naar een bouwplaatsmedewerker, je kunt dus op korte termijn als starten.  

Om als bouwplaatsmedewerker aan de slag te kunnen dien je in bezit te zijn van een geldig VCA-certificaat. Heb je dit niet? Wanneer je bereid bent deze alsnog binnen twee weken te behalen, nodigen wij jou ook zeker uit om te solliciteren.
 

Functie-eisen

  • aantoonbare affiniteit met bouw
  • rijbewijs B en eigen vervoer
  • rijbewijs C (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een landelijke partij die jarenlange ervaring heeft met het bouwen van funderingen. Ze ontwikkelen zich snel en gaan altijd super efficiënt te werk. Het team draait in groepjes van ongeveer 4 medewerkers die al jarenlang op elkaar ingespeeld zijn. Je komt te werken in een hecht team. Je zult je zeker welkom gaan voelen binnen het bedrijf. Er werken ongeveer 35 medewerkers binnen het bedrijf. Ze gaan altijd voor een langdurige samenwerking en investeren ook graag energie in hun nieuwe potentiële medewerker!

Wat wij bieden

Het salaris voor deze functie is conform Bouw cao en bedraagt tussen €11,- en €15,- bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Is het werk van bouwplaatsmedewerker jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan voor 22 maart Heb je nog vragen over de vacature 'bouwplaatsmedewerker '? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via