Vacature: Leerling groenvoorziener

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau VmboMavoMbo

Over de functie

Heb jij je altijd al om willen laten scholen tot groenvoorziener? Of heb je al een een klein beetje ervaring in het groen? Dan is dit je kans om in 2021 te beginnen als groenvoorziener. Wij stomen je klaar een echte vak expert te worden in het groen. Waarna je aansluitend aan het werk gaat bij onze opdrachtgever.

Als toekomstig groenvoorziener helpt Abiant je aan de benodigde kennis en certificaten. Vervolgens ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers in de groensector. Je werkzaamheden bestaan uit snoeiwerkzaamheden, aanleg van totale tuinen en diverse onderhoudsklussen. Je bent dus fysiek in staat om zwaarder werk te doen en kan goed samenwerken in een team. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je leergierig bent, want dan kan jij een mooie toekomst opbouwen als groenvoorziener of hovenier hij Abiant. 

Functie-eisen

  • minimaal 4 dagen per weer beschikbaar vanaf maart 2021
  • fysiek sterk en leergierig
  • B-rijbewijs (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze verschillende opdrachtgevers werken in en om de stad Groningen. Ze ontwerpen zowel binnen- als buitenruimtes. Daarnaast doen ze veel onderhoudsklussen bij scholen, bedrijven en langs de kant van wegen.

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke werkplek voor een langere tijd waar je de kneepjes van het groenvak leert. Daarnaast verdien je een salaris tussen € 11,- en € 13,- bruto per uur en bouw je natuurlijk vakantiedagen en vakantiegeld op. 

Ben jij de leerling groenvoorziener die wij in Groningen zoeken of ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Solliciteer dan voor 31 maart of neem contact met ons op ons uitzendbureau in Groningen via 050 549 28 40. We vertellen je graag meer over het het werken en leren in de groene sector. 

Deel deze vacature via