Vacature: Allround betonwerker Garnwerd

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Garnwerd
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Voor een betonspecialist uit Garnwerd zijn wij per direct op zoek naar een fulltime betonwerker. Dit mag een ervaren iemand zijn, maar zonder ervaring en met een hoop leergierigheid kom je ook zeker in aanmerking!

Als betonwerker bereid je het beton voor om het vervolgens te storten. Denk hierbij onder andere aan fietspaden, funderingen, kavelpaden en sleufsilo's. Het werk kan fysiek een uitdaging zijn. Zwaar tillen en verschillende weeromstandigheden houden jou niet tegen. Wanneer je dit getrotseerd hebt, kun je met trots terugkijken op een op maat gemaakt eindproduct. Dit hebben jullie als team maar weer mooi klaargespeeld.

Functie-eisen

  • VCA-certificaat 
  • rijbewijs B
  • flexibel ingesteld
  • teamplayer
  • leergierig

Over het bedrijf

Dit bedrijf is sinds 1968 gevestigd in Garnwerd nadat de eigenaar de eerste hydraulische graafmachine kocht om een loonbedrijf op te richten. Door de jaren heen is het bedrijf zich, naast het aannemen en uitvoeren van grondwerken, gaan specialiseren in het aanleggen van betonpaden. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een onderneming waar, rekening houdend met seizoenwerk, gemiddeld 30 medewerkers hun brood verdienen.

Een aantal jaren geleden is het bedrijf overgenomen door de zoon des huizes. Deze zoon heeft na het intreden in de voetsporen van zijn vader veel vernieuwing toegepast in het materieel om de werkzaamheden voor zowel de machines als de werknemers zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Naast het aannemen van oorspronkelijke grondwerken, betonpaden, vloeren en sleufsilo's worden ook grote projecten aangenomen zoals het opleveren van betonconstructies. Ze zijn dus van alle markten thuis!

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime functie voor langere tijd met op termijn uitzicht op een vast contract. Het bruto-uurloon ligt tussen € 10,- en € 13,-. Dit is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Het team waarin je komt te werken is dynamisch en samen werken jullie op diverse locaties. Afwisseling alom.

Laat jij je niet uit het veld slaan door fysiek zwaar werk en verschillende weersomstandigheden? En voldoe je daarnaast aan bovenstaande functie-eisen? Dan ben jij de allround betonwerker die wij zoeken! Solliciteer voor 23 maart via onderstaande knop en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Wil je nog wat meer informatie over de vacature van betonwerker? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Bedum via 050 319 96 30.

Deel deze vacature via