Vacature: Grondwerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij aan de slag als grondwerker? Dan komen wij graag snel met jou in contact. Wij zoeken grondwerkers die houden van afwisselende werkzaamheden en goed kunnen samenwerken.

Samen met je collega's werk je aan veel verschillende projecten. Hierbij kun je denken aan projecten in nieuwbouwijken, grondwerkzaamheden rondom rioolwerk of tuinaanleg. Als grondwerker assisteer je onder andere bij graafwerkzaamheden, help je met leidingen en rioleringen leggen en het plaatsen van kolken.

Functie-eisen

  • VCA-gecertificeerd (is je VCA verlopen, kun je deze via ons verlengen)
  • in bezit van een rijbewijs of eigen vervoer
  • fysiek in staat om zwaarder werk te doen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is per direct op zoek naar grondwerkers in de omgeving van Groningen. Wel is onze opdrachtgever actief in heel Noord-Nederland. Je komt te werken in een leuk team waar een gezellige sfeer hangt. Heb je al ervaring op een minikraan en een BE-rijbewijs dan kan het zijn dat je ook taken krijgt op de minikraan.

Wat wij bieden

Wij bieden werk voor een langere tijd met veel afwisseling op verschillende locaties in Noord-Nederland. Afhankelijk van je ervaring, verdien je een uurloon tussen € 11,- en € 14,- bruto per uur. De voorkeur gaat uit naar een ervaren grondwerker, maar bij een sterke motivatie staat de opdrachtgever ook open voor een leerling.

Ben jij grondwerker en wil jij via Abiant aan de slag bij deze leuke opdrachtgever? Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen over de vacature of ben je op zoek naar ander werk neem dan contact met ons op via 050-549 28 40.

Deel deze vacature via