Vacature: Kraanmachinist zelfrijdende kraan

  • Salaris Tussen € 13,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau VmboMavoMbo

Over de functie

Ben je op zoek naar een afwisselende baan als kraanmachinist op een zelfrijdende kraan? Ga dan aan de slag bij onze opdrachtgever in Groningen. Voor dit bedrijf ben je samen met je collega verantwoordelijk voor klussen in de stad Groningen.

Samen met je collega, zet je als team de schouders eronder. Jullie gaan gezamenlijk aan de slag om graafwerkzaamheden uit te voeren in de stad Groningen. Als kraanmachinist op een zelfrijdende kraan bestuur jij een zelfrijdende kraan van 11 ton! Je hebt dan ook veel ervaring met het draaien en kantelen en je weet hoe je moet omgaan met KLIC-meldingen.

Functie-eisen

  • ervaring als kraanmachinist (bij voorkeur op een zelfrijdende kraan)
  • VCA-certificaat, is dit verlopen dan kan je die via Abiant je certificaat opnieuw halen
  • bekend met KLIC-meldingen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever voert projecten uit voor onder andere gemeentes en overheidsinstanties. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het aanleggen van infrastructuur. Je kunt hierbij denken aan het aanleggen van nieuwe infrastructuur maar ook aan werkzaamheden aan gas- en waterleidingen.

Wat wij bieden

Wij bieden je een uitdagende baan voor lange tijd bij een grote speler. De inschaling is vanuit de cao en ligt tussen € 13,- en € 18,- bruto per uur afhankelijk van je ervaring.

Ben jij dé kraanmachinist die in Groningen graag de handen uit de mouwen steekt?  Solliciteer direct online of bel met onze vestiging in Groningen.
Voor meer vragen over de vacature 'Kraanmachinist' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Groningen op telefoonnummer 050 549 28 40.

Deel deze vacature via