Vacature: Commercieel uitvoerder

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau MboHbo

Over de functie

Organiseren, leidinggeven en coördineren het is jou allemaal op het lijf geschreven. In het team van planners, werkvoorbereiders en administratief medewerkers ben jij de spin in het web. Je bent communicatief sterk, commercieel ingesteld en weet op drukke momenten snel te schakelen en bewaakt het overzicht.

Als commercieel uitvoerder ben jij iemand die het contact onderhoud maar zeker ook op zoek gaat naar nieuwe klanten en projecten. Je werkt offertes uit en maakt berekeningen. Als commercieel uitvoerder zorg jij ervoor dat klanten tevreden zijn en blijven daarvoor is het belangrijk om het project te blijven volgen en te zorgen dat het altijd beter kan.

Functie-eisen

  • mbo 4 werk- en denkniveau richting civiele techniek/installatietechniek
  • VCA-Vol
  • ervaring met UAV-normen en RAW-systematiek (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf welke gespecialiseerd is in alle rioolwerkzaamheden in de meest brede zin van het woord. Zij zijn werkzaam is in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie die bij wederzijds goed bevallen voor langere tijd is met uitzicht op een vast dienstverband. Je salaris zal tussen € 12,- en € 15,- bruto per uur liggen conform cao metaal en techniek en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Wil jij graag aan de slag als commercieel uitvoerder? Reageer dan voor 31 maart. Heb je nog vragen over de vacature 'Commercieel uitvoerer'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda, telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via