Vacature: Opperman straatmaker

  • Salaris Tussen € 9,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie


Ben jij op zoek naar een leuke baan waar je jouw handen uit de mouwen kunt steken? Wegens aanhoudende drukte zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een opperman straatmaker.

Als opperman in de bestratingen werk je meestal aan straten en trottoirs, maar ook aan tuinen, bedrijfsterreinen, parken en speeltuinen. Je werkt onder andere in publieke ruimten, zoals in winkelcentra en woonwijken, waardoor je te maken krijgt met omwonenden, voorbijgangers en verkeer. Jij zorgt voor het inrichten van verkeersafzettingen.  Verder breng je verhardingen aan en help je bij het uitzetten van de werkzaamheden. Samen met de stratenmaker voer je allerlei straatwerk uit: zoals het (opnieuw( plaatsen en aanbrengen van banden, kolken, straatpotten, putranden, goten en verhardingen.

Functie-eisen

  • VCA-certificaat óf je bent bereid deze te behalen
  • in het bezit van eigen vervoer
  • fulltime beschikbaar

Over het bedrijf


Het bedrijf waar je aan het werk gaat is actief op het gebied van grond,- weg- en waterbouw. Het bedrijf is veelal werkzaam in de provincie Friesland, maar ook in de daar omheen liggende provincies voeren ze werkzaamheden uit.

Wat wij bieden


Abiant biedt jou een salaris conform de cao Bouw en Infra dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen € 11,70- en € 15,- bruto per uur zijn. Je kunt in overleg starten bij onze opdrachtgever. 

Ga jij straks aan de slag als opperman stratenmaker? Dan zien we graag jouw sollicitatie uiterlijk 2 april tegemoet! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op. Dit kan via telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via