Vacature: Medewerker vloertechniek (leerling)

  • Salaris Tussen € 12,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats 2e Exloërmond
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Beschik jij over technisch inzicht? Heb je ervaring met het afwerken van vloeren en ben je flexibel qua beschikbaarheid? Dan ben jij de medewerker vloertechniek die we zoeken! Heb je geen ervaring maar ben je aantoonbaar een flinke aanpakker? Reageer dan gerust! 

Voor een bedrijf in de omgeving van Stadskanaal zijn wij op zoek naar een medewerker vloertechniek die gaat helpen met het afwerken van vloeren. Je gaat je bezig houden met alles wat te maken heeft met het onderhoud en de reparatie van betonvloeren. Dat betekent bestaande constructies herstellen, opknappen en bijwerken waar nodig. Het bedrijf waarvoor je komt te werken is een specialist op het gebied van kunststofvloeren en betononderhoud .Ze werken met bekende leveranciers met kwalitatief hoogstaande producten. Het is een leuk bedrijf en er hangt een fijne sfeer.

Functie-eisen

  • affiniteit met de bouw
  • geldig VCA-certificaat
  • B rijbewijs
  • zelfstandig en veilig kunnen werken
  • doorzettingsvermogen

Over het bedrijf

HVT is een jong en dynamisch bedrijf met veel ervaring op het gebied van kunststofvloeren en betononderhoud. Holland Vloer Techniek is door ruime ervaring en kennis, een flexibele werkhouding en het afleveren van uitstekende kwaliteit en netheid een veelgevraagde partner van veel bouwondernemingen, zorginstellingen en overheidsdiensten. Ook in de particuliere sector worden veelvuldig werkzaamheden verricht zowel binnen als buiten het huis.

Wat wij bieden

We bieden jou een functie met veel uitdaging en verantwoordelijkheid. Je werkt hiervoor fulltime van maandag tot en met vrijdag. Daar tegenover staat dat je samenwerkt in een leuk team van collega’s. De opdrachtgever verzorgt het kledingpakket. Het loon ligt tussen de €11- en €14- bruto per uur. De hoogte hiervan wordt vastgesteld op basis van jouw ervaring en leeftijd.

Ben je geïnteresseerd in de vacature "medewerker vloertechniek"? Solliciteer dan voor 2 april. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Stadskanaal op 0599 65 81 08.

Deel deze vacature via