Vacature: Schilder

  • Salaris Tussen € 10,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Wil jij als schilder aan het werk bij een familiebedrijf in Surhuisterveen waar je voor langere tijd aan het werk kunt? Lees dan deze vacature snel verder!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren schilder. Wegens aanhoudende drukte willen ze graag het team uitbreiden. Als schilder bij dit bedrijf word je allround ingezet en vinden de schilderwerkzaamheden zowel buiten als binnen plaats. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het sauzen van wanden en plafonds en het verven van kozijnen en deuren. Om deze werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, voer je ook de bijbehorende taken uit zoals schoonmaken, afplakken en  schuren. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 7:30 uur tot 15:45 uur.

Functie-eisen

  • ervaring met de genoemde werkzaamheden
  • in het bezit van rijbewijs B
  • woon-werk afstand maximaal 35 kilometer van Surhuisterveen

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een familiebedrijf dat al jaren lange ervaring heeft in de schilders branche. Naast schilderwerkzaamheden houden ze zich ook bezig met behangen, beglazen en verf spuiten.  Er heerst een informele werksfeer tussen de 5 á 10 werknemers die voor dit bedrijf aan het werk zijn.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie en bij bewezen diensten behoort een vast contract tot de mogelijkheden. Indien je een ervaren en allround schilder bent bedraagt het bruto uurloon € 17,57 inclusief atv vergoeding. Als leerling schilder van 21 jaar en ouder word je ingeschaald in de inloopschaal van de cao Schilders en bedraagt het bruto uurloon € 10,66 inclusief atv vergoeding. Je wordt voorzien van werkkleding en een wasvergoeding kleding. Ben je ZZP-er? Ook dan komen we graag met jou in contact. Het is mogelijk om een auto van het bedrijf mee te krijgen naar de klus. 

Ben jij dé vakman schilder waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Dan ontvangen wij graag uiterlijk 1 april jouw sollicitatie. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via