Vacature: Hovenier

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Sneek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb je groene vingers, werk je klantgericht én ben je in staat om vanaf een tekening een tuin aan te leggen? Heb je daarnaast ervaring als hovenier en beschik je over voldoende plantenkennis? Dan spreekt deze vacature je vast aan. Voor een opdrachtgever in de omgeving van Sneek zijn wij op zoek naar een hovenier. Nieuwsgierig geworden? Reageer dan direct.

Als hovenier zijn jouw werkzaamheden heel divers. Je bent onder andere zelfstandig op pad om tuinen aan te leggen of te onderhouden. Je staat in nauw contact met de klant. Het is daarom belangrijk dat je klantgericht te werk gaat. Elke dag weer krijg je energie van een tevreden klant! Je werkt altijd binnen een enthousiast team dat wordt aangestuurd door een voorman. Als hovenier sta je in nauw contact met de voorman en samen zorgen jullie er voor dat de klus geklaard wordt samen met het team.

Functie-eisen

  • afgeronde mbo opleiding groen (bij voorkeur) 
  • B rijbewijs
  • VCA-certificaat

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een landelijk werkend bedrijf met meerdere vestigingen in Nederland die o.a. actief is in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, terreinen, wijken en speelterreinen. Voor de provincie Friesland zijn wij op zoek naar een allround hovenier die met passie en creativiteit zorg willen dragen voor de aanleg en/of het onderhoud van deze groene projecten. Bij onze opdrachtgever zijn er volop kansen om je zelf te ontwikkelen en door te groeien binnen je functie.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een salaris conform cao-hoveniersbedrijven dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen €11,- en €15,- bruto per uur zijn. Bij gebleken geschiktheid kun je voor langere tijd aan de slag en is er ieder seizoen werk bij onze opdrachtgever. Sta jij te popelen om als hovenier aan de slag te gaan? Twijfel niet en reageer dan voor 10 april! 

Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via