Vacature: Grondwerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Sneek
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Ben jij een echte teamwerker en wil je graag (weer) aan de slag als grondwerker? Dan komen wij graag snel met jou in contact! Voor een bedrijf in de omgeving van Sneek zijn we namelijk op zoek naar een grondwerker.

Je komt te werken in een klein team. Je werkt veel samen met de minikraanmachinist. De projecten waar je aan werkt zijn erg divers. Je zult aan de slag gaan bij projecten zoals nieuwbouwwijken/ woningen, inrichting bedrijventerrein, tuinaanleg of grondwerkzaamheden rondom rioolwerk. Binnen deze projecten bestaat jouw werk voornamelijk uit het assisteren bij de graafwerkzaamheden. Er is werk voor langere tijd en je kunt direct starten. De eerste tijd zullen jouw werkzaamheden vooral plaatsvinden in de omgeving van Sneek, maar de opdrachtgever heeft ook veel klussen in andere regio’s in het noorden van Nederland. De voorkeur gaat uit naar een ervaren grondwerker maar bij een sterke motivatie staat de opdrachtgever ook open voor een leerling.

Functie-eisen

  • ervaring als grondwerker
  • VCA-certificaat
  • B rijbewijs en eigen vervoer

Over het bedrijf

Binnen het bedrijf heerst een leuke sfeer omdat de eigenaar zeer betrokken is. Het team is klein en er zijn korte lijntjes. De eigenaar werkt zelf ook mee wanneer het nodig is. Er is niks te gek en ze zorgen er met zijn allen voor dat de klus geklaard wordt! Ze werken veelal in het Noorden van het land.

Wat wij bieden

Er is werk voor langere tijd en je kunt direct starten.  De voorkeur gaat uit naar een ervaren grondwerker, maar bij een sterke motivatie staat de opdrachtgever ook open voor een leerling. Het salaris ligt tussen € 11,- en € 15,- bruto per uur conform cao Metaal & Techniek en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij grondwerker en wil jij via Abiant aan de slag bij deze leuke opdrachtgever? Solliciteer dan voor 11 april. Heb je nog vragen over de vacature 'Grondwerker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via