Vacature: Voorbewerker autospuiter Winsum

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Winsum Gn
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wij zoeken voor een bedrijf in Winsum een zelfstandige voorbewerker autospuiter met passie voor het vak. Ga jij voor topkwaliteit en tevreden klanten? Ben jij iemand die niet zomaar opgeeft en word jij blij van een moderne werkomgeving, goed gereedschap, diverse automerken en leuke collega's? Reageer dan snel!

Ter versterking van het team zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandig werkende voorbewerker autospuiter in Winsum. Als voorbewerker en autospuiter ben je verantwoordelijk voor het schuren en plamuren, afplakken en grondverf spuiten, kleur maken en het vakkundig spuiten van auto's en onderdelen. Het is een afwisselende baan waarbij geen dag hetzelfde is.

Functie-eisen

  • affiniteit met auto's 
  • afgeronde opleiding mbo (eerste) autospuiter of geleerd door werkervaring
  • werkervaring bij een autoschadeherstelbedrijf (voorkeur)
  • secuur werken en het leveren van kwaliteit heb je zeer hoog in het vaandel staan
  • langere tijd beschikbaar

Over het bedrijf

Dit bedrijf, gevestigd in Winsum, is een auto-, caravan- en camperschadeherstelbedrijf dat zich dagelijks bezighoudt met het herstellen en onderhouden van schades aan auto´s, caravans, campers en aanhangwagens. Ook voor het vervangen van autoruiten, aircoservice en het uitlijnen van je auto of camper ben je bij hun aan het juiste adres.

Ze zijn het meest moderne autoschadeherstelbedrijf in de regio. Het team van enthousiaste medewerkers zorgt ervoor dat je auto, caravan of camper met de modernste apparatuur en volgens de fabrieksvoorschriften veilig en vakkundig wordt hersteld. Service en kwaliteit staan bij hun hoog in het vaandel!

Wat wij bieden

Deze vacature van voorbewerker autospuiter in de omgeving Winsum is een afwisselende baan voor 38 uur per week met toekomstperspectief en scholingsmogelijkheden. Wanneer jij laat zien wat je waard bent, dan is er uitzicht op een vaste aanstelling bij onze opdrachtgever. Jouw salaris zal worden vastgesteld op basis van kennis en werkervaring. Salarisrichtlijn: € 10,- en € 14,-. 

Grijp jij deze kans als voorbewerker autospuiter met beide handen aan? Dan ontvangen wij graag uiterlijk 7 mei jouw cv. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum op telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via