Vacature: Industrieel spuiter

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Akkrum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Bam, weer alles voor elkaar! Jij hebt alles tot de puntjes geregeld en één ding is zeker jouw werk is altijd perfect gespoten! Als industrieel spuiter ben jij degene die zorgt voor een perfect eindresultaat. Herken jij je hierin? Lees dan snel verder!

Als industrieel spuiter houd jij je bezig met verschillende lak- en spuitwerkzaamheden. Door opgedane werkervaring in het verleden weet jij precies hoe jij moet voorbewerken, reinigen en afplakken. Daarnaast ben je allround inzetbaar voor montageklussen en voor het onderhoud van de apparatuur. Onze opdrachtgever maakt gebruik van beker-, airless-, & airmixspuiten. Het is dus zeker een pré dat je overweg kunt met de verschillende spuittechnieken. Maar de wil om te leren is hierbij het allerbelangrijkste. Kortom, je bent verantwoordelijk van begin tot eind en je werkt zelfstandig als industrieel spuiter. Je gaat hierbij netjes te werk en komt altijd tot een oplossing indien nodig.

Functie-eisen

  • minimaal 3 jaar werkervaring
  • bereid om cursussen te volgen
  • teamplayer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever kun je kort maar krachtig beschrijven. Het is een klein familiebedrijf in Friesland met twee vestigingen Ze zijn van alle markten thuis en het bedrijf ontwikkelt zich steeds verder door. Dankzij deze ontwikkelingen zijn ze nu op zoek naar versterking binnen het team. Je directe collega's werken al jaren binnen het bedrijf en zijn zeer enthousiast. Er heerst een fijne informele werksfeer en iedereen gaat er voor de volle 100 procent voor. Binnen het bedrijf wordt er gewerkt met hypermoderne apparatuur en zijn er volop trainingsmogelijkheden om je door te ontwikkelen.  

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan in een fijne werkomgeving waar je jezelf verder kunt ontwikkelen. Ook zijn er prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zijn er uitgebreide begeleidingstrajecten en volop scholingsmogelijkheden. Het salaris ligt tussen € 11,- en € 14,- bruto per uur. Ben jij de nieuwe collega die we zoeken? Solliciteer dan voor 16 april. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Industrieel spuiter'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via