Vacature: Grondwerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Oudeschoot
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als grondwerker in de omgeving van Heerenveen? Ben jij daarnaast daadkrachtig en ben je op zoek naar een functie waarbij je afwisselend zelfstandig en in teamverband werkt? Lees dan snel verder!

Binnen deze functie ben je niet alleen werkzaam als grondwerker maar ben je allround inzetbaar. Wanneer de uitvoerder niet aanwezig is ben jij het eerste aanspreekpunt. Jij bedenkt daarom iedere dag weer een creatieve oplossing voor hobbels die je op je pad tegen komt. Je denkt niet in problemen maar in oplossingen! Samen met het team gaan jullie er vol voor. Je ondersteunt de kraanmachinist met schepwerk en je brengt opgedane infra ervaringen in de praktijk. Het trekken van kabels en het leggen van leidingen is voor jou geen probleem. Ook kun jij jouw kennis overdragen aan de andere grondwerkers.

Functie-eisen

  • ervaring als grondwerker
  • VCA-certificaat 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een allround bedrijf in de uitvoering van werken in de gww. Ze zijn zowel werkzaam als hoofdaannemer maar ook een ondersteunde rol past ze perfect. Het is een hecht team van ongeveer 30 mensen. Er heerst een nuchtere cultuur en je zult je daar perfect op je plek zitten. Het werkgebied is het noorden van Nederland.

Wat wij bieden

Er is werk voor onbepaalde tijd en je kunt op korte termijn al starten. De voorkeur gaat uit naar een ervaren grondwerker, maar bij een sterke motivatie staat de opdrachtgever ook open voor een leerling. Het salaris ligt tussen €11,- en €14,- bruto per uur conform cao, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij grondwerker en wil jij via Abiant aan de slag bij deze leuke opdrachtgever? Solliciteer dan voor 17 april Heb je nog vragen over de vacature 'Grondwerker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via