Vacature: Dakdekker

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? En heb je geen problemen met op hoogte werken? Bekijk dan snel onderstaande vacature!

Als dakdekker werk je op platte of flauw hellende daken. Altijd in de buitenlucht én vaak ook ver boven de grond. Zelfstandig of in een teamverband werk je aan de realisatie van mooie en nette daken van dakkapellen, woningen, kantoren en fabriekspanden. Hier ga je goed voorbereid aan de slag met bitumen dakbedekking.

Je bedekt nieuwe daken met bitumen dakbedekkingsmaterialen. Maar voordat het zover is, doe je eerst voorbereidend werk; je controleert je materialen en gereedschappen, richt je werkplek veilig in, sloopt het dak en voert afval gescheiden af. Het dak repareer of vernieuw je op basis van werktekeningen, voorschriften en instructies. Tevens moet je ook zelfstandig kunnen werken, bijvoorbeeld bij reparatie- en onderhoudswerk.

Functie-eisen

  • ervaring als dakdekker
  • rijbewijs B
  • VCA-certificaat (Ook te behalen via Abiant)

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is actief in de provincie Groningen, Drenthe en Friesland. Als vakman krijg je hier alle mogelijkheden om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Je werkt met nieuwste gereedschappen en hebt veel afwisseling in je werk op verschillende locaties. Bij het bedrijf is er een gezellige sfeer en veel ruimte voor ontwikkeling. 

Wat wij bieden

Wij bieden een werkplek voor een langere tijd bij een leuke werkgever. Afhankelijk van je ervaring zal je salaris tussen de €13 en €17 per uur zijn. Daarnaast is de kans op een vast contract erg groot. 

Ben je geïnteresseerd in deze vacature of ken je iemand die dit goed zou kunnen doen? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Groningen via het telefoonnummer 050 549 28 40.

Deel deze vacature via