Vacature: Technisch productiemedewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij technisch inzicht en lijkt het je fantastisch om mee bouwen aan bedrijfswagens? Woon je daarnaast in de nabije omgeving van Joure? Lees dan snel verder. Misschien ben jij wel de technisch productiemedewerker die wij zoeken!

Je komt te werken in een team van ongeveer 15 collega's. Samen met het team werk jij aan het ombouwen van MAN trucks. Als technisch productiemedewerker ben jij een belangrijke schakel in het proces. Iedere klant heeft zijn specifieke wensenlijst. Zo wil de ene klant een voertuig dat dubbel zo zwaar beladen kan worden en een andere klant wil graag korte bochtjes kunnen draaien met de truck. Per klant worden alle mogelijkheden besproken en niks is te gek. Jij gaat aan de slag met mechanische, hydraulische en elektrische onderdelen. Je zult beginnen met de basis en elke dag leer je bij tot dat je het inwerktraject doorlopen hebt en zelfstandig in staat bent je eigen truck te bouwen! Je werkt hierbij binnen de werkprocedures. Het is daarom geen probleem als je nog niet helemaal thuis bent in dit segment van de markt. Er zijn genoeg collega's die je willen helpen! Als de wil en het technisch inzicht er is ben jij zeker een potentiële nieuwe medewerker.

Functie-eisen

  • technische opleiding(bij voorkeur)
  • kennis van mechatronica, elektronica en hydrauliek
  • bereid tot bijleren

Over het bedrijf

Al deze werkzaamheden voer je uit bij onze opdrachtgever, dealer van MAN trucks. Ook houdt dit bedrijf zich bezig met onderhoud, reparatie en aanpassen van trucks en bedrijfswagens. Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf het gaat over van generatie op generatie wat bekend staat als een betrouwbare en veelzijdige partner in onder andere de transportsector. Kwaliteit staat voorop en jouw ontwikkeling zal centraal staan binnen het bedrijf. Ze zijn daarom echt op zoek naar een loyale werknemer die een super toffe werkplek zoekt voor onbepaalde tijd.

Wat wij bieden

Als technisch productiemedewerker kun je fulltime aan de slag voor langere tijd. Afhankelijk van jouw persoonlijke ontwikkeling van vaardigheden en kennisniveau wordt bepaald, of en op, welk moment er doorstroommogelijkheden zijn. Het startsalaris ligt tussen € 10,- en € 13,- bruto per uur. Al met al een zeer interessante job voor mensen die uitdaging zien in het werken in een jong, innovatief en groeiend bedrijf. Begin jij liever vandaag dan morgen? Dat is een goed teken! Twijfel niet en reageer voor 18 april! 

Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via