Vacature: Aankomend operator vervormen Centraalstaal

  • Salaris Tussen € 14,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau VmboMavoMbo

Over de functie

Voor onze opdrachtgever Centraalstaal zijn we op zoek naar aankomend operators vervormen. Let wel: een unieke kans om jezelf te ontwikkelen tot een echte vakspecialist. En laat jij zien wat je waard bent? Dan treed je al na 3 maanden in dienst bij Centraalstaal.

Centraalstaal is gevestigd in de stad Groningen en is onder meer toeleverancier van hoogwaardige stalen en aluminium bouwpakketten voor scheepsbouwbedrijven over de hele wereld. De pakketten bestaan uit snijdelen, vervormde platen, frames en profielen. Als aankomend operator leer je het vervormen van plaatdelen voor schepen.
Je werkt met geavanceerde persen om het juiste model te maken en je controleert deze aan de hand van mallen. Al deze platen van hoogstaande kwaliteit vormen samen het casco van een schip. Het opleidingstraject tot zelfstandig operator vervormen duurt ongeveer een jaar.

In dit jaar word je begeleid door een ervaren collega die jou het vak leert. In het begin zal deze begeleiding intensief zijn en na verloop van tijd ga je de werkzaamheden steeds zelfstandiger uitvoeren. Uiteraard leer je ook alles over het werken met bovenloopkranen, het oplossen van eenvoudige storingen, onderhoud van gereedschappen en beheer van mallen.

Functie-eisen

  • afgeronde opleiding bij voorkeur in de metaal of een andere technische richting
  • ervaring in het werken in de metaal en/of aluminium
  • ruimtelijk inzicht
  • gevoel voor techniek
  • bereid om in ploegen te werken

Over het bedrijf

Centraalstaal is een gerenommeerd, internationaal bedrijf binnen de metaalsector. Het is dé specialist als het gaat om maatwerk in staal voor de scheepsbouw en complexe constructies voor kunstwerken en bruggen. Er heerst een informele en prettige werksfeer en je stapt binnen in een enthousiast en behulpzaam team van gedreven vakspecialisten. Zoals de vacature al aangeeft; er is volop ruimte om je door middel van een intern opleidingstraject te ontwikkelen tot een échte vakman. En als jij het vervormen in je vingers hebt, dan ligt er na  3 maanden een contract van Centraalstaal voor jou klaar.

Wat wij bieden

Je wordt ingeschaald op basis van de Cao Metalektro, salarisrichtlijn € 14,- en 15,- bruto per uur. Na het afronden van het opleidingstraject kun je stappen gaan maken in je salaris. 

Abiant Techniek verzorgt voor Centraalstaal de werving en selectie voor deze vacature. Als je interesse hebt solliciteer dan voor 17 april. Heb je vragen over de functie of over Centraalstaal? Fabian Brinkema van Abiant Techniek kan jou er veel over vertellen. Hij is te bereiken op telefoonnummer 050 206 02 00.

Deel deze vacature via