Vacature: Proefveldmedewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij veel interesse in de akkerbouw? Vind je het interessant om een bijdrage te leveren aan proeven die worden uitgevoerd op landbouwproducten? Voor een opdrachtgever in de omgeving van Beilen zijn wij op zoek naar een proefveldmedewerker.

Als proefveldmedewerker help je mee met het uitvoeren van proeven met aardappelen, (bloem) bollen en andere gewassen. Je helpt hierbij mee in het gehele proces rondom het onderzoek van de gewassen. Enkele van jouw werkzaamheden zijn het uitmeten van proefvelden, het zaaien en poten van de gewassen, monsters nemen en het uitvoeren van de overige proeven. Ook het oogsten en beoordelen van de gewassen behoort tot jouw werkzaamheden.

Als proefveldmedewerker beschik jij over enige ervaring in de akkerbouw. Teeltwerkzaamheden waren daarbij een belangrijk onderdeel van jouw functie. Het is belangrijk dat jij nauwkeurig werkt zodat de proeven op een secure wijze worden uitgevoerd. Je bent daarbij flexibel inzetbaar en kunt zelfstandig werken.

Functie-eisen

  • mbo werk/denkniveau
  • ervaring binnen de agrarische sector
  • in bezit van BE rijbewijs
  • in bezit van spuitlicentie (of bereid te behalen)

Over het bedrijf

De opdrachtgever is gevestigd in de directe omgeving van Beilen. Binnen het bedrijf wordt er onderzoek gedaan naar de gezondheid van de plant en bodem ten behoeve van de akkerbouw. De proefvelden die hiervoor gebruikt worden zijn gelegen op verschillende locaties in Noordoost Nederland. Met de kennis die door verschillende onderzoeken wordt opgedaan worden de klanten geadviseerd over gezonde bodems en het tijdig herkenning van ziektes in de gewassen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een werkplek voor het gehele jaar in een klein en gemotiveerd team. De hoogte van jouw salaris wordt in overleg bepaald en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Naar verwachting ligt dit tussen de € 10,71 en € 14,- conform cao open teelten.

Is deze vacature jou op het lijf geschreven en bij jij die proefveldmedewerker die wij zoeken? Solliciteer dan voor 19 april. Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via