Vacature: Assistent schilder

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Schuren, gronden en schoonmaken, dit zijn zomaar drie werkzaamheden die jij dagelijks als assistent schilder uitvoert. Lijkt jou dat wat en omschrijf jij jezelf als een échte aanpakker? Solliciteer dan direct!

Voor een schilder- en onderhoudsbedrijf in de buurt van Leek zijn wij op zoek naar een assistent schilder: iemand die alle voorbereidende en afsluitende werkzaamheden voor een schilder doet. Dit kan zijn: het schuren van houten kozijnen en het gronden ervan, afval opruimen en zorgen voor de juiste materialen die de schilder nodig heeft.

Functie-eisen

  • woonachtig in de buurt van Leek
  • een harde werker die het werk ziet liggen
  • fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor je aan het werk gaat is een professional op het gebied van alles wat met schilder- en onderhoudswerk te maken heeft. Deze werkzaamheden worden zowel buiten als binnen uitgevoerd. De projecten en werklocaties vinden altijd plaats in de drie noordelijke provincies, maar voornamelijk in Drenthe. Klantgerichtheid staat centraal bij dit schildersbedrijf en ze zorgen altijd voor een goede persoonlijke benadering.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie bij een professioneel bedrijf. Je ontvangt een marktconform salaris tussen de € 10,- en € 13,- bruto per uur, een persoonlijk kledingpakket en bij goed functioneren is er uitzicht op een vast contract.

Is de functie van assistent schilder jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan uiterlijk 23 april aanstaande. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Assistent schilder'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via