Vacature: Keukenmonteur

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Zie jij jezelf al keukens monteren in het hele land? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Als keukenmonteur vertrek je vanuit Heerenveen en is het elke dag weer een verassing waar je aan het werk gaat. Word jij hier enthousiast van? Lees dan snel verder en wie weet ga jij binnenkort aan de slag als keukenmonteur in Heerenveen.

Als keukenmonteur ga jij zelfstandig aan de slag met het monteren van keukens bij de klanten thuis. Je bent daarom ook degene met wie de klant snel schakelt als er problemen zijn en jij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Je werk zal grotendeels bestaan uit het monteren van keukens, maar het is ook mogelijk dat je nog bijspringt bij werkzaamheden die op dat moment op je pad komen. Hierbij kun je denken aan het monteren van kranen, keukenonderdelen en bijvoorbeeld kasten. Het is voor jou geen enkel probleem om zelfstandig op pad te zijn. Je ziet het werk en klaart de klus. Als de keuken geplaatst is, check je nog even bij de klant of ze voor de volle 100 % tevreden zijn! Als zij dat zijn dan is jouw dag in ieder geval een top dag! 

Functie-eisen

  • ervaring met het monteren van keukens
  • VCA-certificaat (bereid om te halen)
  • B rijbewijs

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een jong en dynamisch bedrijf dat zich vooral richt op de zakelijke en particuliere markt. Het werkgebied betreft voornamelijk Noord-Nederland met af en toe een uitschieter naar het midden van het land. De keukens zijn van diverse merken en er wordt voor elke klant een passende keuken gezocht! Er wordt ook meegewerkt aan grote projecten waarbij tientallen keukens op het juiste moment moeten worden geplaatst conform planning. Er werken ongeveer 20 medewerkers binnen het bedrijf die er met zijn alles voor de volle 200% voor gaan! Je maakt deel uit van een groep hechte collega's die perfect op elkaar ingespeeld zijn.

Wat wij bieden

Je kunt per direct fulltime aan de slag. Wanneer het dienstverband van beide kanten goed bevalt, behoort een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Abiant biedt jou een salaris conform de cao Meubelindustrie & Meubileringsbedrijven dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen € 12,- en € 15,- bruto per uur zijn.

Zie jij je zelf al als keukenmonteur op pad gaan? Solliciteer dan voor 24 april. Heb je nog vragen over de vacature 'Keukenmonteur'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via