Vacature: Medewerker verkeerstechniek

  • Salaris Tussen € 10,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau VmboMavoMbo

Over de functie

Ben jij graag aan het werk in de buitenlucht? En ben je flexibel qua werktijden? Als medewerker verkeerstechniek ga jij helpen met het (ver)plaatsen van wegafzettingen. Ben jij de persoon die wij zoeken?

In opdracht van onze klant zijn wij op zoek naar een medewerker verkeerstechniek. Je start je werkdag in Nieuw-Buinen. Hier ga je de verkeersborden inladen die je nodig hebt. Vervolgens vertrek je alleen of met je collega in de bestelbus naar je werklocatie en zet je op een veilige manier de bus aan de kant van de weg en ga je de borden en/of afzettingen plaatsen. Aan het einde van een project zorg je dat alle verkeersborden en toebehoren weer worden opgehaald en in de werkplaats worden gezet. Het is belangrijk dat je veiligheid op nummer één hebt staan. Breng jezelf of anderen niet in gevaar! Het betreft een fysieke functie waarbij jij je handen flink uit de mouwen moet steken. Ook moet je bereid zijn in de avonden en weekenden te werken.  

Functie-eisen

  • VCA-certificaat (of bereid deze te halen)
  • Veilig werken langs de weg (of bereid deze te halen)
  • betrouwbaar
  • woonachtig in de omgeving van Stadskanaal
  • geen 9-tot-5-mentaliteit
  • rijbewijs B

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor je gaat werken is al ruim 10 jaar als onderaannemer actief in de verkeerstechniek. Door de jaren heen hebben zij ruime ervaring opgedaan met het toepassen van afzettingen en het plaatsen/verwijderen van permanente verkeersmaatregelen. Voor een aantal opdrachtgevers hebben zij grote projecten van a tot z mogen uitvoeren. Het bedrijf beschikt over eigen montagewagens en gecertificeerde monteurs. Het team bestaat uit ongeveer zeven medewerkers. Je komt te werken in een leuk team. Het bedrijf heeft veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan, gaat kostenefficiënt te werk en denkt met de klant mee om het gewenste eindresultaat te bereiken.

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke werkplek met opleidingsmogelijkheden. Het salaris wordt gebaseerd op de cao Groen, Grond en Infrastructuur en ligt tussen de € 10,17 en € 16,04. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij degene die wij zoeken? Reageer dan voor 24 april op de vacature 'Medewerker verkeersvoorzieningen'. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Stadskanaal. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via