Vacature: Vestigingsmanager Abiant Leek

 • Salaris € 3534 - € 4482
 • Aantal uren per week 38 uur
 • Standplaats Leek
 • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Abiant Leek. Aan de A7, naast de afrit Leek, vind je ons kantoorpand. Een mooi, ruim kantoor met een open en gemoedelijke sfeer. Hier werkt dagelijks een team van professionals, die houden van een lolletje, maar ook hard werken. Voor dit team zijn we op zoek naar een fulltime vestigingsmanager.

Een veelzijdige baan in een onvervalst dynamische omgeving. Je komt te werken in een energiek en zelfsturend team van nuchtere, probleemoplossende teamplayers. Een bonte mix van no-nonsense persoonlijkheden uit Leek en omgeving. Collega’s die schouder aan schouder staan; voor opdrachtgevers, uitzendmedewerkers, maar ook voor jou! Binnen dit hechte team van negen collega’s is eerlijke en rechtstreekse communicatie een vereiste en de teamgeest en humor worden op gezonde wijze bewaakt. De agrarische roots van Abiant zijn op deze vestiging nog duidelijk zichtbaar, want de planning van Bedrijfsverzorging wordt ook door dit team geregeld. Tijdens de soms hectische werkweek wordt er uiteraard tijd voor ontspanning gemaakt tijdens de lunch met uiteraard de befaamde snackmiddag op vrijdag.

Wat ga je doen?
Je bent als leidinggevende eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Dit betekent ook dat, als het nodig is, je actief meewerkt aan de dagelijkse werkzaamheden: netwerken, kandidaten werven, klanten acquireren en matches maken. Je bewerkstelligt dit door commerciële kansen te signaleren en deze optimaal te benutten, contacten met relaties te onderhouden en passende en effectieve marktinspanningen in te zetten. Bij dit alles bewaak je het belang van alle bedrijfsonderdelen van Abiant. Verder maak je heldere functioneringsafspraken, stuur je diverse processen aan en faciliteer je de vestigingsmedewerkers met kennis en middelen. Uiteraard stel jij de vestigingsplannen op en rapporteer je aan de commercieel directeur over de voortgang. Je neemt deel aan het vestigingsleidersoverleg en organiseert werkoverleg op de vestiging. Tot slot draai je mee in het rooster van bereikbaarheidsdiensten.

Functie-eisen

Door jouw inlevingsvermogen en gevoel voor onderlinge verhoudingen communiceer je gemakkelijk met opdrachtgevers, uitzend- en vestigingsmedewerkers. Je bent een enthousiaste, commerciële en ondernemende persoonlijkheid; je bent goed in netwerken, acquisitie en verkoop. Ook ben je besluitvaardig en in staat teamleden op hun verantwoordelijkheden aan te spreken.

Dit vul je aan met:

 • hbo werk- en denkniveau met elementaire kennis van arbeidsomstandigheden en -recht
 • enkele jaren ervaring in een commerciële en leidinggevende functie, bij voorkeur in de uitzendbranche
 • kennis en/of affiniteit met onze branches, bij voorkeur in de regio Leek
 • uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden
 • initiatiefrijk, motiverend en probleemoplossend vermogen 

Kortom: je bent een verbinder, coach en inspirator die een stevige gesprekspartner is voor grote accounts. Jij weet medewerkers goed tot hun recht te laten komen en bouwt mee aan het netwerk van Abiant en draagt hiermee bij aan het succes van Abiant.

Over het bedrijf

Het afgelopen decennium is Abiant uitgegroeid tot de grootse regionale uitzender van het Noorden. Wij zijn de trotse werkgever van ruim 2.000 gedreven medewerkers, beter bekend als Abianters. Betrokken medewerkers die graag voor ons en onze veelzijdige opdrachtgevers werken. Trouwe opdrachtgevers die wij bedienen vanuit 11 vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe en de ondersteunende diensten Abiant Jobcoaching, Abiant EU Service en Abiant Werving en Selectie.

Abiant is een betrokken, informele en laagdrempelige uitzendorganisatie, geen generalist maar uitzend-specialist in acht sectoren. Daarbij opereren wij in een snel veranderende arbeids- en bedrijvenmarkt met regelmatig wijzigende wetgeving. Door ons boerenhart en coöperatieve achtergrond denken wij niet als eenlingen maar als collectief. Wij zijn er voor al onze medewerkers, opdrachtgevers en voor elkaar. Wij werken mens gedreven, staan voor de belangen van onze medewerkers en gaan voor de wensen van onze opdrachtgevers. Kijk op www.abiant.nl voor nog meer informatie.

Wat wij bieden

Werken bij Abiant staat voor samenwerken. Wij zijn trots op onze coöperatieve genen. Dat voel je bij Abiant aan alles. Je zult je snel op je plek voelen en veel nieuwe kennis opdoen. In jouw team heerst er een gemoedelijke, collegiale, maar ook gedreven sfeer. Naast deze goede sfeer biedt Abiant jou verder:

 • een functie met veel ruimte voor eigen inbreng in een dynamische en regionaal betrokken organisatie
 • een dienstverband voor een jaar, bij gelijkblijvende omstandigheden en goed functioneren zal deze worden voortgezet met maximaal twee arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd en aansluitend een vaste aanstelling
 • afhankelijk van leeftijd en ervaring een salaris tussen € 3.534,- en max. € 4.482,- op basis van 37,5 uur per week (Cao Bedrijfsverzorgingsdiensten)
 • 26 vakantiedagen per jaar
 • 13 ATV-dagen in vrije tijd
 • winstuitkering, Fisc Free, auto van de zaak en goede pensioenvoorzieningen
 • deelname aan onze Abiant Academie

Enthousiast?
Ben jij de vestigingsmanager waar wij naar op zoek zijn? Dan ontvangen wij graag je cv met motivatie. Hierin zien wij graag terug waarom jij geschikt denkt te zijn voor deze functie en waarom Abiant je aanspreekt als jouw nieuwe werkgever. We ontvangen je motivatie met cv graag voor 12 april 2021.

Heb je nog vragen over de vacature ‘Vestigingsmanager Abiant Leek’? Neem dan gerust contact op met Maggie Ammerlaan-Dobson, commercieel directeur. Zij vertelt je graag meer, je kan haar bereiken op het telefoonnummer 050 206 00 00.

Deel deze vacature via