Vacature: Accountmanager Abiant Beilen

 • Salaris € 2673 - € 3855
 • Aantal uren per week 38 uur
 • Standplaats Beilen
 • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Centraal in Drenthe, gelegen op bedrijventerrein Ossebroeken, is Abiant Beilen gevestigd. Het is een mooie, ruime vestiging met een open en gemoedelijke sfeer. Dagelijks werkt hier een energiek en zelfsturend team van vijf nuchtere, probleemoplossende teamplayers. Een bonte mix van no-nonsense persoonlijkheden uit Beilen en omgeving waar jij deel van uit kunt gaan maken. We zoeken namelijk een allround accountmanager.

Wat ga je doen?
Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe opdrachtgevers, ze te overtuigen om zaken met Abiant te doen. Je bewerkstelligt dit door commerciële kansen te signaleren en deze optimaal te benutten, vrijblijvend interessante kandidaten aan te bieden en gebruik te maken van je netwerk. Daarna onderhoud je als kennisdrager contact met je opdrachtgevers en adviseert ze over personele vraagstukken. Verder krijg je de uitdaging om in de huidige marktsituatie de juiste uitzendmedewerkers te vinden voor onze opdrachtgevers. Dit kun je onder andere realiseren door Abiant te presenteren op beurzen, scholen, open dagen en soortgelijke evenementen. Je hoeft dit niet alleen te doen, je hebt dagelijks contact met collega-accountmanagers over bijvoorbeeld openstaande vacatures en kansen in de markt. Uiteraard leg je gemaakte afspraken met opdrachtgevers en uitzendmedewerkers correct en eenduidig vast in ons personeelsinformatiesysteem. Tot slot draai je mee in het rooster van bereikbaarheidsdiensten.

Functie-eisen

Met jouw oplossingsgerichte en overtuigende persoonlijkheid weet jij de wens van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de uitzendmedewerker bij elkaar te brengen. Je signaleert en benut kansen in de markt voor Abiant. Je bent overtuigend, creatief, innovatief en benaderbaar. Vanzelfsprekend ben jij een teamspeler met een flinke dosis ondernemerschap en doorzettingsvermogen.

 Dit vul je aan met:

 • hbo werk- en denkniveau met elementaire kennis van arbeidsomstandigheden en -recht
 • enkele jaren ervaring in een commerciële functie, bij voorkeur in de uitzendbranche
 • kennis en/of affiniteit met onze branches, bij voorkeur in de regio Beilen
 • flexibiliteit en het vermogen om snel te schakelen
 • eigenschappen als daadkracht, probleemoplossend vermogen en enthousiasme
 • fulltime beschikbaarheid

Kortom: je bent een sterke persoonlijkheid, inspirator die niet weg loopt voor een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid. Je bouwt mee aan het netwerk van Abiant en draagt hiermee bij aan ons succes!

Over het bedrijf

Het afgelopen decennium is Abiant uitgegroeid tot de grootste regionale uitzender van het Noorden. Wij zijn de trotse werkgever van ruim 2.000 gedreven medewerkers, beter bekend als Abianters. Betrokken medewerkers die graag voor ons en onze veelzijdige opdrachtgevers werken. Trouwe opdrachtgevers die wij bedienen vanuit 11 vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe en de ondersteunende diensten Abiant Jobcoaching, Abiant EU Service en Abiant Werving en Selectie.

Abiant is een betrokken, informele en laagdrempelige uitzendorganisatie, geen generalist maar uitzend-specialist in acht sectoren. Daarbij opereren wij in een snel veranderende arbeids- en bedrijvenmarkt met regelmatig wijzigende wetgeving. Door ons boerenhart en coöperatieve achtergrond denken wij niet als eenlingen maar als collectief. Wij zijn er voor al onze medewerkers, opdrachtgevers en voor elkaar. Wij werken mens gedreven, staan voor de belangen van onze medewerkers en gaan voor de wensen van onze opdrachtgevers. Kijk op www.abiant.nl voor nog meer informatie.

Wat wij bieden

Werken bij Abiant staat voor samenwerken. Wij zijn trots op onze coöperatieve genen. Dat voel je bij Abiant aan alles. Je zult je snel op je plek voelen en veel nieuwe kennis opdoen. In jouw team heerst er een gemoedelijke, collegiale, maar ook gedreven sfeer. Naast deze goede sfeer biedt Abiant jou:

 • een functie met veel ruimte voor eigen inbreng in een dynamische en regionaal betrokken organisatie
 • een dienstverband voor een jaar, bij gelijkblijvende omstandigheden en goed functioneren zal deze worden voortgezet met maximaal twee arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd en aansluitend een vaste aanstelling
 • afhankelijk van leeftijd en ervaring een maandsalaris tussen € 2.673,- en max. € 3.855,- op basis van 37,5 uur per week (Cao Bedrijfsverzorgingsdiensten)
 • 26 vakantiedagen per jaar
 • 13 ATV-dagen in vrije tijd
 • winstuitkering, Fisc Free, auto van de zaak en goede pensioenvoorzieningen
 • deelname aan onze Abiant Academie

Enthousiast?
Ben jij de accountmanager waar wij naar op zoek zijn en spreekt deze functie jou aan? Dan ontvangen wij graag je cv met motivatie. Hierin zien wij graag terug waarom jij geschikt denkt te zijn voor deze functie en waarom Abiant je aanspreekt als jouw nieuwe werkgever. We ontvangen je motivatie met cv graag voor
12 april 2021.
 
Heb je nog vragen over de vacature 'Accountmanager Abiant Beilen'? Neem dan gerust contact op met Bert Schepers, vestigingsleider. Hij vertelt je graag meer, je kan hem bereiken op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via