Vacature: E&I Monteur Farmsum

  • Salaris Tussen € 2500,- en € 3500,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Farmsum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

E&I Monteur en op zoek naar een (nieuwe) baan? Lees dan snel verder!

Ter uitbreiding en versterking van het team zoeken wij een E&I monteur! Als E&I monteur zorg je er letterlijk voor dat alles soepel loopt. En dan bedoelen we natuurlijk de installaties! In deze veelzijdige functie kom je in aanraking met zowel hoog,- midden- alsmede laagspanning, transformatoren en PLC’s. 

Jouw werkdag als E&I Monteur bestaat uit:  het plannen, voorbereiden en uitvoeren van werkzaamheden aan hoog- als laagspanning installaties als ook op het gebied van besturingstechniek. Ook bied je ondersteuning aan andere afdelingen daar waar nodig zoals WTB of de productie. Je focus ligt bij de werkzaamheden op het vinden van de oorzaken van storingen en het continu verbeteren van de installaties. Je houdt je bezig met het inregelen, testen en kalibreren van systemen. Verder help je contractors bij (technische) werkzaamheden en registreer je uitgevoerde werkzaamheden.

Het team
Je gaat werken op de elektrotechnische afdeling, bestaande uit drie andere monteurs en een leidinggevende. Je werkt in de dagdiensten, en draait eens per vier weken storingsdienst.

Functie-eisen

Wat wij zoeken? Een teamspeler! Iemand die klaarstaat voor zijn collega's en zelfstandig beslissingen weet te nemen. 

  • een afgeronde technische opleiding op mbo-4 niveau (AOT/elektrotechniek)
  • VCA-certificaat 
  • NEN 3140/NEN3840

Bij voorkeur heb je ervaring met Simatic S7. 

Over het bedrijf

Het gaat om een chemiebedrijf dat een vorm van carbide produceert, een slijpmiddel dat ook in schuurpapier wordt verwerkt. Binnen het bedrijf heerst een gemoedelijke sfeer. Daarbij krijg je er ongeveer 100 collega’s bij.

Wat wij bieden

Een baan in de dagdienst voor lange periode. Een contract bij de opdrachtgever behoort op termijn tot een van de mogelijkheden. Salaris wordt bepaald in overleg en is afhankelijk van je opleidingsachtergrond en de ervaring die je meebrengt. Hiernaast bouw je uiteraard ook vakantiegeld en dagen op. je ontvangt reiskosten, en een eindejaarsuitkering! Je wordt intern opgeleid, maar als er behoefte is aan externe opleidingen dan is dit zeker mogelijk. 

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze vacature 'Monteur E&I'? Solliciteer dan gelijk op deze uitdagende baan! Reageren kan tot en met 25 april. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij ons uitzendbureau in Spijk. We zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via