Vacature: Schoonmaker Heerenveen

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 13 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Woon jij in Heerenveen en zorg jij er voor dat jou schoonmaak pandjes er weer fantastisch uit zien? Dan zijn wij op zoek naar jou. In Heerenveen zoeken we namelijk voor verschillende projecten een enthousiaste schoonmaker die deel wil uit maken van een super leuk team! Iets voor jou? Lees dan gerust verder.

Als schoonmaker bestaan jouw werkzaamheden voornamelijk uit het stoffen, moppen, stofzuigen en het reinigen van bureaus, kamers en sanitair. Het bedrijf wordt dagelijks druk bezocht en het is daarom belangrijk dat alles goed schoon is. Snelheid is hierbij belangrijk maar kwaliteit is hierbij het allerbelangrijkste. Het gaat om 2 verschillende projecten in Heerenveen, het is ook zeker mogelijk om beide projecten te combineren. Dan kom je in totaal op 12,5 uur per week. Bij project 2 is het mogelijk om samen met je favoriete collega aan het werk te gaan! Dus mocht je een kennis hebben die hier ook enthousiast van wordt, horen we het graag!

  • Project 1: Maandag + Woensdag van 16:45-19:30
  • Project 2 Dinsdag + donderdag, tijden in overleg.

Functie-eisen

  • werkervaring in de schoonmaak
  • woonachtig in de omgeving van Heerenveen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groot schoonmaakbedrijf wat veelal opdrachten heeft in het noorden van Nederland. Ze vinden het belangrijk dat de schoonmaakploeg een belangrijk onderdeel is van het desbetreffende bedrijf. Daarom maken schoonmakers uit het team van onze opdrachtgever veelal onder kantoortijd schoon. Ze hebben inmiddels een aantal jaren ervaring en ze gaan vol passie aan de slag! Met een enthousiast team naar een schitterend resultaat.

Wat wij bieden

Je gaat parttime aan de slag. Het aantal uren is dus in overleg. Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassers bedrijf en zal tussen de € 11,- en € 12,- bruto per uur zijn. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Heerenveen, omdat de reiskosten in de schoonmaak cao niet vergoed worden! 

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Heerenveen? Solliciteer dan voor 26 april. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker Heerenveen'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via