Vacature: Schoonmaakmedewerker Leek

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 14 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een (bij)baan in Leek en ben je elke dag een paar uurtjes beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een schoonmaakmedewerker in Leek. Het gaat om het schoonmaken van een aantal kantoorpanden. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het schoonmaken van de kantoorruimtes en sanitair. Het aantal uur en de werkdagen zullen afgestemd worden met de opdrachtgever, maar in totaal bedraagt het ongeveer 10 uur per week. 

Functie-eisen

  • ervaring als schoonmaker (bij voorkeur)
  • woonachtig in Leek of directe omgeving

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een dienstverlenende organisatie die onder andere het schoonmaakwerk van hun klanten uit handen neemt. Ze werken voornamelijk in Leek en omgeving.

Wat wij bieden

We bieden jou een parttime baan voor ongeveer 10 uur per week. De baan is prima te combineren met school of een andere baan! Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf en zal tussen € 11,- en € 12,- bruto per uur zijn (bij volwassenloon).

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Leek? Solliciteer dan voor 25 april. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Leek, telefonisch te bereiken op 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via