Vacature: Kunststof kozijnen monteur

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau VmboMavoMboHavoVwo

Over de functie

Ben jij in het bezit van een rijbewijs, VCA-certificaat en heb jij enige ervaring als kozijnen timmerman of monteur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een opdrachtgever in de buurt van Roden zijn wij op zoek naar een handige monteur of timmerman die bij voorkeur enige ervaring heeft in het monteren/plaatsen van kozijnen. Heb je nog wat minder ervaring, maar ben je tóch erg handig? Dan kom je misschien alsnog wel in aanmerking voor de functie. Lees snel verder en solliciteer als jij denkt dat je in aanmerking komt voor deze leuke functie!

Functie-eisen

     VCA- certificaat
     Rijbewijs en eigen vervoer (BE bij voorkeur)
     Enkele ervaring in de bouw/techniek of gerelateerd aan de functie

Over het bedrijf

De opdrachtgever, gevestigd in de buurt van Roden, is actief in het gehele Noorden. Ze verkopen en plaatsen een breed assortiment aan: kozijnen, deuren, schuifpuien, zonweringen, garagedeuren en noem maar op! Dit doen ze over het algemeen bij particulieren. In de ruim opgezette showroom kunnen de meest gangbare producten worden bekeken en bij vragen worden klanten geholpen door de zeer ervaren medewerkers die in deze showroom aan het werk zijn. Het bedrijf staat in de buurt goed bekend en korte lijnen en directe communicatie is voor hen erg belangrijk.

Wat wij bieden

Je komt te werken bij een bedrijf met korte lijnen en goede arbeidsomstandigheden met een passend salaris vanuit de cao Metaal & Techniek. Het brutosalaris wordt vastgesteld aan de hand van jouw ervaring, maar zal liggen tussen de € 11,- en € 15,- bruto per uur.  Er is een mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf tot bijvoorbeeld eerste monteur.

Ben jij de kozijnenmonteur die het team van onze opdrachtgever komt versterken? Solliciteer dan voor 25 april aanstaande. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via