Vacature: Installateur agrarische installaties

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een technische uitdaging met veel afwisseling in jouw werkzaamheden? Heb jij affiniteit met de agrarische sector? Stop dan met zoeken want je bent hier aan het juiste adres! Wij hebben een leuke vacature voor een Installateur in de omgeving van Beilen.

Als installateur ga je aan de slag bij een bedrijf wat zich bezig houdt met het plaatsen van technische installaties (klimaatcomputers, voer- en drinkwaterinstallaties) in stallen voor kippen, varkens en melkvee. De werkzaamheden binnen deze functie zijn erg divers. Je helpt met de montage en installatie, gaat periodiek langs voor onderhoud en bent oproepbaar voor storingen die zo snel mogelijk opgelost moeten worden. 

Met jouw auto van het bedrijf ga je op weg naar de bedrijven om onderhoud te verrichten aan diverse installaties. Nadat jij je hebt gemeld bij de boer, ga je zelfstandig aan de slag. Alle gereedschappen die je nodig hebt, heb jij bij je in de bedrijfsbus. Je komt bij veel agrarische bedrijven op bezoek en dit maakt jouw werk erg interessant en afwisselend. Omdat je bij verschillende bedrijven over de vloer komt ben jij representatief, klantvriendelijk en communicatief vaardig. 

Functie-eisen

  • mbo/hbo werk- en denkniveau op gebied van (elektro)techniek
  • affiniteit met de agrarische sector
  • bereid storingsdiensten te draaien

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een kleinschalig bedrijf met circa 15 man personeel. De opdrachtgever levert kwaliteit en beschikt over veel kennis. Ze zijn gevestigd in de omgeving van Beilen. De werkzaamheden vinden vooral plaats in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime dienstverband voor langere tijd. Bij goed bevallen zijn er op langere termijn mogelijkheden om bij het bedrijf in dienst te komen. De werktijden zijn flexibel, je wordt namelijk ook ingepland voor het draaien van storingsdiensten. Daarnaast krijg je een bedrijfsauto waar je mee de boer op gaat. Ook zijn er interne opleidingen beschikbaar en kun je doorgroeien. Bij het draaien van storingsdiensten komt er nog een toeslag boven op het loon. Kortom, een leuke werkplek met veel mogelijkheden. Het uurloon ligt naar verwachting tussen de € 12,- en € 16,- conform cao Metaal & Techniek. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd, opleidingen en werkervaring. 

Ben jij de onderhoudsmonteur waar wij naar op zoek zijn en wil jij via Abiant aan de slag? Reageer dan voor 26 april op deze leuke vacature! Heb je vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via