Vacature: Grondwerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

“Nait soez’n, deurbroez’n”. Dat is een uitspraak die jou op het lijf geschreven staat. Fysiek uitdagend werk ga je namelijk niet uit de weg en daarnaast ben je niet bang om je handen vuil te maken. Beschik jij over de juiste mentaliteit om als grondwerker aan de slag te gaan?

Aan sterke handen hebben we nooit genoeg. Daarom zoeken we doorlopend harde werkers die graag aan het werk willen. Als grondwerker vind je het heerlijk om in de buitenlucht aan de slag te zijn. Met een schep in de hand ga jij vakkundig en gedreven te werk en sta jij aan de basis van de aanleg van kabels en buizen bij woningbouw, bij de groenvoorziening en bij bodemsanering. Verder ben je op een werkdag bezig met werkzaamheden als slopen, baggeren, het plaatsen van damwanden en straatkolen, voorsteken, inmeten, handmatig graven en hoogtes uitzetten. Hierbij zorg je dat je nauwkeurig te werk gaat. Als grondwerker kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Functie-eisen

Bij voorkeur heb je al wat ervaring als grondwerker. Zo ben je in staat om het werk snel zelfstandig voor je rekening te nemen. Heb je wat minder ervaring? Dan komen we ook graag met jou in contact, omdat er voldoende bij te leren valt. We zoeken voor deze vacature iemand die fulltime beschikbaar is, in het bezit is van een geldig VCA-certificaat (of bereid om deze te behalen) en in het bezit is van een rijbewijs-B en eigen vervoer.

Over het bedrijf

Voor verschillende opdrachtgevers in de gemeente Westerkwartier en Het Hogeland zijn wij doorlopend op zoek naar grondwerkers. Zij zijn actief in verschillende facetten van het grondwerk. 

Wat wij bieden

Jouw salaris als grondwerker is afhankelijk van jouw ervaring en de cao van het bedrijf waar je aan de slag gaat. Veelal is dit de cao Bouw & Infra of Groen, Grond & Infrastructuur en ligt het bruto loon tussen de € 10,- en € 16,- per uur.

Wil jij binnenkort aan het werk als grondwerker? Solliciteer dan voor 30 april. Voor vragen of voor meer informatie over de vacature 'Grondwerker' kun je bellen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via