Vacature: Junior Bouwkundig Tekenaar

  • Salaris Tussen € 2500,- en € 2600,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau MboHbo

Over de functie

Ben jij pas afgestudeerd richting Bouwkunde en sta je in de startblokken om verder opgeleid te worden tot een vakbekwaam Bouwkundig tekenaar? Laat het ons weten!

Wij bieden jou een uitdagende baan bij een veelzijdige en innoverende bouwonderneming met een nuchtere, informele werksfeer, korte communicatielijnen én een grote onderlinge betrokkenheid. Je stapt binnen een vakkundig, behulpzaam team en je krijgt volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen in AutoCAD, Revit en Tekla. In de afwisselende functie van Bouwkundig CAD-tekenaar word je verder opgeleid in het maken en uitwerken van conceptontwerpen, detailtekeningen en constructietekeningen. Je bezoekt regelmatig opdrachtgevers om gebouwen en ruimtes op te nemen en leert deze zelfstandig om te zetten naar een bouwkundige tekening.

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?

  • afgeronde mbo of hbo-opleiding richting Bouwkunde 
  • uitermate gedreven om je te ontwikkelen in programma’s als AutoCAD, Tekla en Revit
  • stage- of enige werkervaring als bouwkundig tekenaar is een pre

Verder beschik ik je over sterk bouwkundig inzicht en ben je ambitieus. Je werkt uiterst nauwkeurig, hebt oog voor detail en je bent gedreven om als team de beste resultaten behalen.

Ben je nog bezig met je studie, maar wil je alvast parttime aan de slag? Ook dat is bespreekbaar!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in het oosten van de provincie Friesland. Je stapt binnen bij een gerenommeerd bouwbedrijf dat beschikt over een goed gevulde orderportefeuille met projecten in de woningbouw, agrarische bouw, en betonbouw en utiliteitsbouw. Met een hecht team van 50 medewerkers zijn zij met name actief in Friesland, Drenthe en Groningen, maar ook in Midden-Nederland, Noord-West Duitsland en de Waddeneilanden. Het bedrijf beschikt daarnaast over een goed geoutilleerde werkplaats en modern materieel voor diverse bouwmethodes.

Wat wij bieden

Wij bieden je een afwisselende functie bij een bouwonderneming met prettige, open bedrijfscultuur. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Je krijgt dan ook vanzelfsprekend de mogelijkheid tot volgen van opleidingen en cursussen. De functie biedt uitzicht op een vaste aanstelling het bedrijf.  Je salaris zal conform cao Bouw worden vastgesteld op basis van jouw kennis en ervaring. Startsalaris: € 2500,00 - € 2600,00 bruto per maand.

Grijp jij deze kans met beide handen aan? Wij zijn benieuwd wie jij bent, waar jij voor gaat, maar ook wat jouw ambities zijn. We kijken uit naar jouw motivatie en ontvangen je sollicitatie graag voor 15 april 2021. Heb je nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Annet Fruitema, Adviseur Werving en selectie bij Abiant. Annet is bereikbaar op telefoonnummer 050 206 00 91.

Deel deze vacature via