Vacature: Technisch productiemedewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Jij hebt technisch inzicht, bent het liefst in een team en fysiek aan het werk en je beschikt over een echte hands-on mentaliteit. Voel jij je aangesproken? Lees dan snel verder! Wij hebben namelijk een interessante functie als productiemedewerker voor jou beschikbaar.

Voor een snelgroeiend bedrijf in Emmen zijn wij op zoek naar kandidaten die geïnteresseerd zijn in het verrichten van montagewerkzaamheden. Vanaf een tekening ga jij profielen monteren tot een railset voor garagedeuren. Je moet secuur kunnen werken, want daarnaast ga je deze sets ook nameten en controleren. Naast deze werkzaamheden ruim je alles netjes op, zodat de werkplek veilig blijft.

Functie-eisen

  • technische tekening kunnen lezen
  • woonachtig in Emmen of omgeving
  • fysiek in goede conditie
  • verantwoordelijkheidsgevoel en interesse in de werkzaamheden
  • in bezit van eigen vervoer (pre)

Over het bedrijf

Dit snelgroeiende bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van geïsoleerde overheaddeuren (garagedeuren) voor bedrijfsgebouwen en woonhuizen. De sfeer in het bedrijf is informeel en je voelt je er snel thuis. In de gezellige kantine wordt samen geluncht en krijg je elke vrijdag patat en snacks.

Inmiddels werken er bijna 100 medewerkers en het bedrijf blijft groeien. Daarom zoeken ze op korte termijn enthousiaste medewerkers die graag meehelpen om het bedrijf verder te ontwikkelen. Er wordt in dagdienst gewerkt van maandag tot en met vrijdag, waarbij je werktijden van 7.00 tot 16.00 uur zijn.

Wat wij bieden

Bij wederzijds bevallen bieden wij een baan aan voor langere periode bij een sterk groeiend bedrijf. Het salaris is conform cao Metaal & techniek. Je bruto uurloon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring, maar zal liggen tussen de € 10,20 en € 12,51. Het betreft een fulltime dienstverband en er zijn interne ontwikkelingsmogelijkheden.

Zie je jezelf al werken bij dit bedrijf? Dat is een goed teken! Twijfel niet en reageer voor 30 april. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature technisch productiemedewerker? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Emmen op het telefoonnummer 0591 70 11 01.

Deel deze vacature via